Hry od Ubisoftu bude na našem trhu nově distribuovat Cenega
Novinka Hry od Ubisoftu bude na našem trhu nově distribuovat Cenega

Hry od Ubisoftu bude na našem trhu nově distribuovat Cenega

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Změna se dotkne již nejbližších her v čele s Assassin's Creed Mirage.

Reklama

Společnost CENEGA S.A dnes oznámila, že se stává oficiálním distributorem her od Ubisoftu v České republice, Polsku, Maďarsku a na Slovensku. V minulosti se o distribuci na našem trhu dělily společnosti Playman a Conquest.

„Společnost CENEGA S.A. s potěšením oznamuje, že se na základě dohody se společností Ubisoft stala oficiálním distributorem her Ubisoft v Polsku, Česku, na Slovensku a v Maďarsku. V souladu s tím bude Cenega zodpovědná za distribuci všech novinek Ubisoftu (například Assassin's Creed Mirage a Skull and Bones) a titulů ze starého katalogu,“ uvádí zástupci Cenegy.

„Jsme velmi rádi, že můžeme zahájit tuto spolupráci a pracovat na tak úspěšných sériích, jako jsou ty z katalogu Ubisoftu,“ doplnil Marek Chyrzyński, předseda představenstva společnosti Cenega S.A. Změna se dotkne už nejbližších her v čele s Assassin's Creed Mirage a Skull and Bones.

Možný návrat oficiálních českých lokalizací pro hry od Ubisoftu zástupci Cenegy komentovali na Facebooku takto: „Dobrý den, tak jako to píšeme vždy u dotazů na lokalizace, napíšeme to znovu i sem. Lokalizace je vždy na rozhodnutí vydavatele, my se samozřejmě za každou lokalizaci bijeme jak jen můžeme.“

Hry od Ubisoftu bude na našem trhu nově distribuovat Cenega
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama