Hry s kapkou krve
Blogy čtenářů Článek Hry s kapkou krve

Hry s kapkou krve

Anonymní

Anonymní

Další řádky mohou u některých zvednout vlnu odporu, působit vulgárně, nevhodně či pobuřujícím dojmem. Článek obsahuje množství odkazů na hry, které…

Reklama

Další řádky mohou u některých zvednout vlnu odporu, působit vulgárně, nevhodně či pobuřujícím dojmem. Článek obsahuje množství odkazů na hry, které nejsou sice osobám mladším 18 let přístupné zato ale zajímavé jelikož platí že "Zakázané ovoce chutná nejlépe."Pokud se přesto rozhodnete číst a konzumovat zde představeny tituly se svými zlými sny a výměnou čistého spodního prádla se poté obracejte na vaše rodiče, učitele či dalším vaším blízkým osobám. Článek v žádném případě neslaví brutalitu. Následující text má informační charakter o Top krvavých hrách. Krev a brutalita jdou ruku v ruce, ale nemusí být všechno vybarvené červeně a místnost dekorovaná roztaženými vnitřnostmi, aby se dostala do hledáčku a úzkého výběru našeho malého seznamu nejbrutálnějších her. Že ano? Pamatujete si na závěrečnou scénu ze Silent Hill 3? Kde mladičká Heather vyvrací potvoru a celá vyčerpaná se třese na zemi? Kdo neviděl nebo nedejbůh nehrál SH3 tak tohle byl Spoiler a tímto se mu omlouvám :-D. To je nechutnost přátelé.  Vzdejme hold God of War III a zaostřeme spolu na brutalitu, ale ne krvavou, ale bolestivou. Takovou, jakou například předvádí legendární všemi cenzurou odcizování scéna z Phantasmagoria II, kde se ústa zavírají sponkovačkou. Komu není rady, tomu není pomoci. Napsat seznam krvavých her ​​není nic v porovnání, jak bádat a vzpomínat, zda nás to tehdy virtuálně bolelo, jestli jsme se po dohrání cítili provinile atd. Od raných dob přes středověk až po moderní dobu se setkáváme s brutalitou která nemine ani ten herní svět. Od krvavých fleků na obrazovce, přes vyvržené vnitřnosti, odstřelené končetiny, až po držkopády. Ano tohle vše bude ve skromném seznamu her které počítají krev po litrech a mají naloženo tolik kil brutality že by jej nestačilo odtáhnout ani tucet vagónů.

 

Doom II

Když jste v prvním levelu nevykročili vpřed, ale vzad, za rohem našli tu žluto-vřeštící věc a rozřezali prvního mariňáčka na kopu srač..., neubránili jste se odporu.Doom II dnes už možná pro někoho ztratil z údernosti vlastní vizualizace násilí, ale tehdy, tehdy  to bylo něco jiného. Tehdy se to střílelo dobře,zatraceně dobře.

 

 

Harvester

Rarita mezi adventurami s předrenderovanými pozadími a pořízenými herci vystupujícími v zvráceném příběhu o hrdinovi s amnézií, který se snaží dostat do fanatického řádu, aby získal odpovědi. Město Harvest je plné nemocných a zvrácených obyvatel. Muž, který si chce vzít svou dceru za ženu, je tím nejmenším zlem. Harvester se zobrazovanému násilí ve své době vyrovnalo pouze máloco, v době vydání (rok 1996) se však na hře objevil zub času a komerčně propadla. Dnes je považována za kultovní klasiku.

 

God of War

Škoda že v God of War III nebylo použito v souvislosti s Kratosem pojmenování největší řecký řezník, nebo zkráceně jen řezník. Kratos  je řezník a je největší! Mnohé sekačky jsou jen sekačkami, ale pokud je hlavním hrdinou velká svině, která svému umění rozumí, tak ta sekačka nejenže vystupuje z řady, ale ostatním se směje, jak se jen snaží napodobit to, co ona zvládá levou zadní. Kratos je prostě pan řezník.

 

Soldier of Fortune

V pokročilém věku už ta paměť až tak neslouží, ale na amputováné nohy vojákům od stehna se nezapomíná. A když se s výkřikem svalil na zem, mohli jste pokračovat v patologii. Odpadla ruka, druhá noha a další výstřel donutil lebku explodovat. Oddělování končetin zde již bylo dříve (vzpomeňme na Die by The Sword), no efektivita zbraní a zohavovanie těl byly povýšeny na mistrovství a Soldier of Fortune byla najednou preferována před ostatními FPS-kami s obyčejnými krvavými fleky na stěnách.

 

Postal

Hodně lidí říká, že Postal je tak brutální, jak jí to dovolíte. Jinými slovy, pokud na vás plivou obyvatelé Paradise nebo vás zahrnují nadávkami tak jako manželka v přívěsu, když se vydáte do obchodu pro litr mléka, můžete je ignorovat a splnit své denní úkoly bez úhony. Nebo můžete rýčem kácet hlavy, pak si s nimi zahrát aport a nakonec se na zohavené těla vymočit. Upalování, mučení a Nasazení kočičky na zbraň jako tlumič jsou jen zlomkem toho, co Postal Dude dokáže, pokud to na něj přijde.:-D

 

Mortal Kombat II

Hra, jejíž chybu jste odhalili v momentě, pokud se na jedné klávesnici setkala dvojice hráčů, která ty postavy věděla dokonale ovládat, rozbíjet držku efektně a mimořádně šťavnatě. Hra, která ve dvojce povýšila finiše na umění zde nemůže chybět. Kvůli obrazovce Finish Him se dokončovačky těžko cvičili a pak před kámošema předváděli s posměchem. Vytrhávání páteře, charakteristické čvachtání, napichávani na ostny, polykání hlav, upálení a podobně. No prostě Samé chuťovky.

 

GTA serie

série GTA vystřelila vývojáře Rockstar a samozřejmě vydavatele Take Two do stratosféry, zároveň však přitahovala stále více moralistů, různá seskupení, občanská sdružení, menšiny a politiky. GTA je hra, která je spojována mimo jiné i s vyvoláváním agresivního chování u dospívajících a je esem v rukávu při prosazování zákona o prodeji her mladistvým. GTA se spojuje se vším krvavým, násilným, brutálním a vším zlým. A proto je tak oblíbená i u hráčů.

 

No a spoustu dalších jako např. Manhunt, Resident Evil, Dead Space, Gears of War aj.

Jejich tolik že každý si najde tu svou.

 

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama