Hry v Humble Monthly za listopad
Call of Duty: WWII Novinka Hry v Humble Monthly za listopad

Hry v Humble Monthly za listopad

Johny

Johny

4
Platformy Windows PC

Spyro, Crash a Call of Duty: WWII za pouhých 12$.

Reklama

Prvně si pojďme představit o co jde.

Humble Monthly je předplatitelská služba z Humble Bundle, kde každý měsíc hráči obdrží náhodně vybrané, ale předběžně oznámené herní tituly a na konci předplatitelské doby se vám ještě odhalí a uvolní dalších několik her. Tyhle všechny hry vám navždy zůstanou.

Za měsíc říjen, který se rychle vyprodal, hráči měli možnost obdržet: BATTLETECH + BATTLETECH – Flashpoint a BATTLETECH – Shadow Hawk Pack DLC, Sonic Mania, Spiral Scouts, PLANET ALPHA, Override: Mech City Brawl, Puss! a novou Humble Original hru - Avernum 3: Ruined World Roman Sands.

Za měsíc září hráči dostali tyto hry: Slay the Spire, Guacamelee 2, Mothergunship, State of Mind, God’s Trigger, Squad a novou Humble Original hru - Shady Knight.

Za měsíc srpen zase třeba hráči obdrželi: Kingdom Come Deliverance, Surviving Mars, Yoku’s Island Express, Rising Storm 2: Vietnam, The Adventure Pals, Almost There, Swords and Soldiers II: Shawarmageddon a novou Humble Original hru - Don’t Give Up.

To jen tak, ať máte nějakou představu, co za hry můžete očekávat.

Humble Original je další služba, která je financována penězi, které dáte za měsíční předplatné Humble Monthly. Tato služba obohacuje herní nadílku o jednu originální hru měsíčně. Přes 35 těchto originálních her je obsaženo v další službě - Humble Trove, která nabízí více než 60 her bez DRM ochrany. K tomuhle máte volný přístup pouze v případě, že jste zrovna předplatiteli Humble Monthly. Bez něj si hry z Humble Trove nezahrajete.

Dlouhé představení máme tedy za sebou, a teď k tomu co obdržíte za měsíc listopad.

Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, Call of Duty: WWII a Spyro Reignited Trilogy, který před několika týdny vyšel na PC. V Americe a Velké Británii hráči ještě ke Call of Duty: WWII obdrží The Call of Duty™ Endowment (C.O.D.E.) Fear Not Pack a The Call of Duty™ Endowment (C.O.D.E.) Bravery Pack.

To je 7 her za 12$. A 1. listopadu obdržíte ještě další, které ale nebudou do té doby odhaleny. Jak již bylo řečeno výše, tyto hry vám navždy zůstanou.

Pokud máte zájem - tudy prosím.

Také vám dám takový tip. Sledujte subreddit r/pcgaming, protože tam hráči v době oznámení Humble Monthly (jako třeba teď) rozdávají tyto hry, protože je třeba nechtějí nebo je už mají. Samozřejmě angličtina podmínkou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama