Humble Bundle nabízí nabušený výhodný balíček her od 2K
Borderlands 3 Novinka Humble Bundle nabízí nabušený výhodný balíček her od 2K

Humble Bundle nabízí nabušený výhodný balíček her od 2K

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Windows PC

Získejte za pár korun kolekci XCOMu, kompletní Borderlands 3 či remake Mafie.

Reklama

Stránku Humble Bundle pravděpodobně většina z vás zná. Ta totiž téměř s pravidelností přináší různé výhodné balíčky, v nichž lze za dobrou cenu získat hned několik titulů. No a jeden z nich aktuálně opravdu stojí za to.

Jmenuje se 2K Megahits Game Bundle, kdy z názvu jste si asi odvodili, že nabízí přístup k titulům od vydavatelství 2K.

Humble Bundle nabízí nabušený výhodný balíček her od 2K

Jak je zvykem, je možné si ho zakoupit v několika úrovních, kdy za pouhé 1 euro dostanete X-COM: Complete Pack (původní hry), Hidden & Dangerous: Action Pack, Hidden & Dangerous 2: Courage Fire a Army Men RTS.

Jakmile si připlatíte a na stůl dáte 9,99 euro, tak k výše zmíněnému dostanete ještě Railroad Tycoon 3, Railroad Tycoon II Platinum, Sid Meier's Railroads!, Duke Nukem Forever Collection, WWE 2K Battlegrounds a brawlers pass, CivCity: Rome a The Golf Club 2019.

Čtenáře ale pravděpodobně nejvíce bude zajímat úroveň nejvyšší, jelikož za 15,98 euro ještě k tomu všemu dostanete Borderlands 3 Super Deluxe edici, XCOM: Ultimate Collection (kolekce nových dílů série), PGA Tour 2K21, Sid Meier's Civilization VI, BioShock: The Collection a Mafia: Definitive Edition.

Balíček si můžete zakoupit zde.

I tentokrát podpoříte charitu, kdy byl vybrán Covenant House, tedy hnutí poskytující jídlo, přístřešek a okamžitou krizovou péči mladým lidem bez domova.

Každopádně tento balíček není aktuálně jediným, který si můžete zakoupit. Ti nejrychlejší třeba ještě mohou výhodně získat Shadow of Mordor a Shadow of War v jejich kompletních edicích.

Nabídku si lze prohlédnout na tomto odkazu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama