Humble Bundle nabízí výhodně kompletní sérii Serious Sam
Novinka Humble Bundle nabízí výhodně kompletní sérii Serious Sam

Humble Bundle nabízí výhodně kompletní sérii Serious Sam

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Rozstřílejte "šmejd z vesmíru" ve velkém.

Reklama

Stránka Humble Bundle si pro fanoušky old-school stříleček připravila další zajímavý balíček, který by je mohl zlákat ke koupi. V jeho rámci totiž můžete výhodně získat v podstatě kompletní sbírku her ze série Serious Sam.

Humble Bundle nabízí výhodně kompletní sérii Serious Sam

Opět platí, že si lze zakoupit tři úrovně, kdy v té nejnižší za pouhé jedno euro získáte Serious Sam Classics: Revolution, Serious Sam Double D XXL, Serious Sam: Kamikaze Attack a Serious Sam: The Random Encounter.

Druhá vás vyjde už na 9,99 euro, kdy ale kromě výše zmíněného získáte ještě I Hate Running Backwards, Serious Sam's Bogus Detour, Serious Sam 3: BFE, Serious Sam 3: Jewel of the Nile, Serious Sam 3 Bonus Content DLC, Serious Sam 2, Serious Sam HD: The Second Encounter, Serious Sam HD: The Second Encounter - Serious 8 DLC, Serious Sam HD: The Second Encounter - Legend of the Beast a Serious Sam HD: The First Encounter.

No a třetí verze za 19,98 euro k tomu všemu ještě přibalí Serious Sam 4, Serious Sam: Tormental a Serious Sam: Siberian Mayhem.

Balíček je možné pořídit zde.

Všechny hry získáte na Steam.

Kromě zmíněného bundlu si můžete zakoupit ještě klasiky ze série Total War a kompilaci titulů od společností tinyBuild a Versus Evil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama