Hunt Showdown brzy dorazí na Xbox One
Hunt 1896 Novinka Hunt Showdown brzy dorazí na Xbox One

Hunt Showdown brzy dorazí na Xbox One

Denis Růžička

Denis Růžička

5
Platformy Xbox Xbox One

Oprašte své konzole a připravte si na jaro peněženky.

Reklama

Hra Hunt Showdown od studia Crytek, které stojí za sérií Crysis, je aktuálně na Steamu v předběžném přístupu a jedná se o vcelku kladně hodnocenou hru.

Jde o kompetetivní střílečku z pohledu první osoby, kde společně s ostatními členy skupiny lovců přežíváte v Lousianských bažinách, které okupují všemožná monstra a vaším cílem je jich co nejvíce zabít. Dále sbíráte zkušenostní body, a hlavně musíte z těchto pekelných bažin plných monster uniknout. Zkušenostní body a peníze, které vyděláte, využijete na zlepšení výstroje vaší postavy do dalších zápasů.

Hra obsahuje PvP a PvE prvky, které se mohou zdát obtížné. V temném prostředí musíte jednat strategicky a vždy zůstat v utajení. Každý zápas pro vás je neuvěřitelný risk, protože pokud zemřete, přijdete o všechno vybavení, které jste u sebe nesli. Avšak přežijete-li, čeká na vás velká odměna. Nutno podotknout, že zkušenosti neztratíte, ty totiž zůstanou v takzvaném systému Bloodline, díky kterému si zvyšujete ranky a získáváte odměny.

Důležité je zmínit, že i ostatní hráči, buď po týmech nebo sólo, se vzájemně nahánějí a zabíjí, tím pádem monstra zde nejsou jediným problémem. Pokaždé totiž, co hráč zavraždí příšeru, dostane odměnu a sám se tak stane jednoduchým cílem. Hráče s těmito odměnami uvidíte pomocí temného pohledu, což je činí zranitelnějšími. Taktéž můžete tento prvek využít k sledování nestvůr.

Crytek přináší nové zprávy a oznámil datum vydání Xbox One verze hry. Hunt Showdown, bychom se měli dočkat na jaře tohoto roku, opět v předběžném příběhu. Na Hunt: Showdown vnadí i nový teaser s temnou atmosférou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama