Hunt: Showdown dostává další důležitý patch
Hunt 1896 Novinka Hunt: Showdown dostává další důležitý patch

Hunt: Showdown dostává další důležitý patch

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Přináší nový systém questů a další novinky.

Reklama

PvPvE atmosférická akce Hunt: Showdown od Cryteku aktuálně dostala další významný patch, tentokrát s označením 1.8.1.

Ten do hry přidává dva další druhy nepřátel (zombíků/nakažených), kdy jeden z nich v ruce drží rozbitou pistoli, která při úderu vystřelí, čímž způsobí velký hluk, zatímco druhý bude v rukou dřímat lucernu, kterou v případě jeho kvalitního odpravení můžete následně i využít.

Také ale byly přidány dvě další zbraně. Zatímco Caldwell 92 New Army je revolver s kapacitou šesti nábojů a chováním se dá přirovnat třeba k oblíbenému Nagant M1895 Officer, tak Winfield 93 Slate je pumpovací brokovnice, fungující celkově jako o něco lepší verze Spectre 1882, jen s větším rozptylem a zpětným rázem.

Svou opravu nicméně zažilo i několik nepříjemných bugů, a to třeba včetně toho "žebříkového", za jehož pomoci jste v podstatě dostali wallhack.

Tou ale nejvýraznější změnou je přidání nového systému questů zvaných Summons, které nahrazují denní a týdenní výzvy.

Tyto úkoly budete moci přijímat, kdy jejich plnění vám nabídne různé odměny, jako jsou peníze, zbraně či spotřební předměty, ale také vás podle toho, do jaké kategorie patří, odmění 1 až 6 hvězdičkami. Jakmile pak nasbíráte 30 hvězdiček, vyzvednete si 25 Blood Bonds (jednou týdně).

Questy pak mohou být opakovány několikrát, avšak za opakované dokončení získáte už pouze zmíněné hvězdičky. V jeden moment následně lze mít aktivované dva úkoly, kdy slot na třetí si lze odemknout za pomoci Blood Bonds. Questy se následně budou resetovat každé pondělí.

Autoři zároveň upozorňují, že se nejedná o konečnou permutaci tohoto systému, kdy na něm stále budou pracovat a vylepšovat ho, a to i za pomoci zpětné vazby hráčů.

Patch je aktuálně dostupný pouze pro PC verzi, nicméně Hunt: Showdown je dostupný i pro PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama