Hunt: Showdown s novým eventem slaví úspěch
Hunt 1896 Novinka Hunt: Showdown s novým eventem slaví úspěch

Hunt: Showdown s novým eventem slaví úspěch

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Dosáhl na svůj nejvyšší počet najednou připojených hráčů.

Reklama

Jestli naše stránky čtete bedlivěji, jistě vám neunikla novinka o tom, že do PvPvE akce Hunt: Showdown dorazil nový event Serpent Moon, který tentokrát slouží jako taková sezóna, kdy sbíráte speciální body, s jejichž pomocí postupujete ve zdejším battle passu, z něhož získáváte různé odměny, a to včetně nového lovce, jenž má čtyři fáze.

Nicméně ačkoliv se jedná o možná trochu kontroverzní event, a to především kvůli placenému battle passu (získáte ho za Blood Bonds, tudíž jestli máte našetřeno, nemusíte utrácet ani korunu), tak to nezabránilo tomu, aby hra díky němu mohla překonávat rekordy.

Jeden takový byl totiž zlomen na Steamu, na němž titul dosáhl na nový maximální počet najednou připojených hráčů, kdy se číslo tentokrát zastavilo 38 802 uživatelích (předtím byl rekord 34 831), což je pro vývojáře určitě úspěch.

Každopádně vy na sbírání eventových bodů máte ještě hromadu času, jelikož Serpent Moon bude ve hře dostupný do 26. září.

Podle nedávného úniku bychom se navíc měli ještě dočkat nového bosse, jenž však nedorazí v rámci eventu. Nicméně do konce roku by mohl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama