Novinka Hvězda Youtube Dunkey odstartoval vlastní herní vydavatelství

Hvězda Youtube Dunkey odstartoval vlastní herní vydavatelství

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One Nintendo Switch Switch

Prioritou pro něj jsou originální projekty malých studií.

Reklama

Dunkey je postavou, která je na Youtube dobře známá. Během jedné dekády se mu podařilo zaujmout více než sedm milionů diváků, kteří jej aktivně sledují a generují mu tak zisky. Dlouhodobě ho můžeme sledovat při hraní menších a středně velkých projektů, jež jiné hvězdy této platformy zcela ignorují, nebo jim dávají minimální prostor. Po řadě let hraní a streamování se tato zásadní postava herního průmyslu rozhodla, že už jí tato role úplně nebaví a chce zkusit něco nového.

Dalším životním milníkem Dunkeyho se stalo vytvoření vlastního herního vydavatelství Bigmode. To se nemá zaměřit na nic jiného než na vydávání menších titulů, jež mají případné zájemce zaujmout primárně skrze svou originalitu. Sám podle všeho nechce zasahovat do nápadů tvůrců. Vývoj však chce do jisté míry dirigovat, protože jak sám prezentuje, má zkušenosti, díky nimž dokáže tvůrcům ukázat, co v hrách funguje a co je naopak nefunkční. Pokud náhodou máte po ruce nějaký osobitý projekt, můžete se přihlásit k případné spolupráci zde, nábor talentovaných studií totiž už započal. Celkově je to zajímavý krok, malých her však nikdy není dost a proto je Dunkeymu třeba fandit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama