Hvězdné války zdarma na Epic Games Store
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Hvězdné války zdarma na Epic Games Store

Hvězdné války zdarma na Epic Games Store

Ondřej Partl

Ondřej Partl

13
Platformy Windows PC

Vrhněte se vstříc bitevní vřavě.

Reklama

Epic Games Store a jeho pravidelné rozdávání her zdarma. Díky němu má pravděpodobně už většina z nás poměrně slušnou knihovničku, aniž bychom za ty hry dali jedinou korunu.

V minulém týdnu jsme si tak mohli zahrát poměrně příjemný rogue-lite z vesmíru s názvem Crying Suns. Sedm dní však uteklo, tudíž opět dojde na výměnu nabídky, avšak stále zůstaneme tématicky ve vesmíru, přičemž se podíváme do jednoho z největších a nejpopulárnějších univerz.

Star Wars Battlefront II: Celebration Edition

Ano, novou hrou zdarma se stává titul ze světa Hvězdných válek, jenž nám nabízí parádní audiovizuál a k tomu multiplayerové bitvy v rámci několika módů a samozřejmě i map.

Tvůrci z DICE však oproti prvnímu dílu z této znovuzrozené série nezapomněli ani na kampaň pro jednoho hráče, která sice je spíše takovým tutoriálem před samotnými online bitvami, avšak na těch pár hodin je schopný poměrně bezpečně zabavit.

Battlefront II navíc dostanete v tzv. Celebration edici, která v sobě ukrývá veškerý odemykatelný in-game obsah, jenž se do hry podíval do 20. prosince roku 2019, tudíž se můžete těšit i na věci z posledního dílu nové filmové trilogie s podtitulem The Rise of Skywalker.

Aktivaci titulu můžete provést na tomto odkazu.

Hru si do své knihovny lze přidat do 21. ledna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama