Hytale nabídne detailní úpravu postavy
Hytale Novinka Hytale nabídne detailní úpravu postavy

Hytale nabídne detailní úpravu postavy

Martin Pritula

Martin Pritula

Platformy Windows PC

Nový deníček zahrnuje úpravu postav, vylepšenou fyziku a ozvučení.

Reklama

Již nějakou dobu víme, že studio Hypixel, jenž pracuje na titulu Hytale spadá pod Riot Games. Tato akvizice jim umožnila rozšířit vývojářský tým o 20 testerů, což přispěje k doručení kvalitnějšího titulu. Hytale je samostatnou a od základu vytvořenou hrou od tvůrců jednoho z nejpopulárnějších multiplayerových serverů Minecraftu. Narozdíl od Minecraftu ale vypadá Hytale z upoutávky o něco detailněji a povšimnout jsme si mohli například soubojů s bossy. Na to, jak finální hra dopadne si však budeme muset počkat, neboť plánované datum vydání spadá na rok 2021. Tvůrci nás naštěstí často informují o průběhu vývoje prostřednictvím vývojářských deníčků a ten poslední se zabývá úpravou postavy.

Hytale nabídne detailní možnosti úpravy hlavní postavy a zároveň poskytne modderské komunitě dostatek prostoru pro tvorbu vlastních úprav. Když tvůrci pracují například s přechody barev, ujistí se, že lze totéž udělat i v nástroji Hytale Model Maker, díky tomu si bude moci komunita tvořit například vlastní materiály.

Veliký pokrok zaznamenala také herní fyzika, kterou tvůrci prezentují ve svém blogovém příspěvku, ve kterém naleznete podrobné informace. Povšimnout si tak můžeme například její funkce při hodu oštěpem. Vylepšení se dočkalo také ozvučení.

Pakliže se na Hytale těšíte, můžete se přihlásit do uzavřené betaverze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama