I služba Rocksmith+ se odkládá
Rocksmith Novinka I služba Rocksmith+ se odkládá

I služba Rocksmith+ se odkládá

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Kytaru vytáhneme až v příštím roce.

Reklama

Letos oznámená služba Rocksmith+ je novým přírůstkem do série od Ubisoftu, který nás má zábavnou formou naučit hrát na kytaru či basu.

V létě pak proběhla uzavřená beta, kde si první a vybraní zájemci mohli vyzkoušet tento zážitek na vlastní kůži. A na základě zpětné vazby a faktu, že vývojáři chtějí nabídnout tu nejlepší službu pro učení se hraní na kytaru, padlo rozhodnutí, že se vydání posune na rok 2022.

Oficiální oznámení zní takto:

"Abychom zajistili doručení nejlepší služby pro učení na kytaru, tak jsme se rozhodli odložit Rocksmith+ na rok 2022. Tuto příležitost využijeme k tomu, abychom do hry začlenili zpětnou vazbu z naší uzavřené bety. Jsme si jisti, že tento nový plán vydání nám dá čas na to, abychom přinesli hladký zážitek pro všechny kytarové a basové nadšence.

Děkujeme vám za vaši trpělivost a pochopení. Už se nemůžeme dočkat, až se brzy podělíme o další informace."

Služba by měla dorazit na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S i na zařízení se systémy Android a iOS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama