IceFrog se rozpovídal o DotA 2
Dota 2 Novinka IceFrog se rozpovídal o DotA 2

IceFrog se rozpovídal o DotA 2

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

7

Tvůrce jednoho z nejhranějších herních módů, Defense of the Ancients, si našel čas, aby fanouškům odpověděl na několik dotazů o aktuálně připravovaném pokračování.

Reklama

DotA 2 prý bude obsahovat možnost meziregionálního hraní, přičemž Valve v současné době pracuje na rozšíření infrastruktury Steamu tak, aby se hráči, bez ohledu na to odkud se připojí, nemuseli bát velkého pingu. Na pečlivě vybraných místech po celém světě pak budou umístěny herní servery, jež zajistí ideální zážitek i při hraní na delší vzdálenosti.

Hráči se budou moci rovněž znovupřipojit v případě výpadku a to dokonce i do her, které už běží, aby tak nahradili odpadlíky. "Hráči, kteří si budou chtít v komunitě zlepšit reputaci se budou moci připojit do již rozehraných her, aby zaskočili za chybějící jednotlivce."

Pokud by se náhodou nepřipojil nikdo, kdo by převzal hrdinu odchozího hráče, bude možné ho nechat napospas umělé inteligenci. Ta by údajně měla celkově doznat výrazných změn, přičemž proti botům budete moci nově hrát nejen v offline režimu, ale rovněž v kooperaci s živými spoluhráči.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama