IKEA a ROG spolupracují na herním nábytku
Novinka IKEA a ROG spolupracují na herním nábytku

IKEA a ROG spolupracují na herním nábytku

Dominik Tománek

Dominik Tománek

5
Platformy Windows PC

Ten by měl být cenově dostupný.

Reklama

Švédská firma zaměřující se na nábytek není ve světě technologií žádným nováčkem. Na začátku tohoto roku například uvedla svojí sérii produktů do chytré domácnosti, také představila aplikaci IKEA Place, ve které si díky augmentované realitě můžete "upravit" byt podle svých představ. Momentálně však vsadila na další kategorii lidí, a tou jsou PC hráči. Společně s Republic of Gamers (ROG) od firmy ASUS přivedou na trh kolekci cenově dostupného herního nábytku a doplňků. Podle všeho se produkty vyvíjí v čínské Šanghaji a designéři tvrdí, že výrobky konzultují s nejen profesionálním hráči, ale i herními nadšenci. Detaily zatím neznáme, víme jen, že se bude jednat o přibližně 30 věcí.

"Ve spolupráci IKEI a ROG vidíme skvělou příležitost spojit naše znalosti ohledně nábytku a schopnost ROG přinést skvělý herní zážitek," píše firma o partnerství.

Je fér zmínit, že podobná spolupráce se zde neobjevila poprvé. Nedávno totiž Logitech společně s obchodní společností Herman Miller, která se specializuje na kancelářské židle, vytvořili herní křeslo. IKEA ovšem chystá jiný přístup, chtějí totiž cílit na všechny věkové kategorie. Nejspíše by tedy kromě funkční stránky měla fungovat i ta estetická. Prodej herního nábytku by měl začít už v únoru 2021 v Číně. Američané a zbytek zemí, včetně nás, si budou muset počkat až do října téhož roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama