Her Story Novinka Immortality vyjde již brzy na PlayStationu 5

Immortality vyjde již brzy na PlayStationu 5

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Apple iOS Android Android

Dosud poslední hra Sama Barlowa zamíří také na PS5.

Reklama

Vývojářské studio Half Mermaid Productions, v jehož čele stojí známý herní designér Sam Barlow, oznámilo, že jejich dosud poslední hra s názvem Immortality zamíří také na PlayStation 5. Titul původně vyšel v srpnu roku 2022 na PC (Steam) a Xbox Series X/S. V listopadu téhož roku se hra podívala také na mobilní platformy se systémy Android a iOS.

Hráči na PS5 se dosud posledního počinu od Sama Barlowa konkrétně dočkají 23. ledna. Výše v náhledu se můžete podívat novou ukázku. Immortality svým stylem navazuje na předchozí interaktivní filmy od zmíněného designéra v podobě titulů Her Story a Telling Lies.

Navzdory vysokým očekáváním se ale Immortality ve výsledku dočkalo relativně smíšených reakcí, což dokládá i naše recenze, ve které si odnesla známku 5/10 a následující verdikt: „Nejnovější hra od Sama Barlowa je pro mě velkým zklamáním. Na první pohled sice nabízí zajímavý námět, skvělé herecké výkony a krásně natočené záběry, které vypadají skutečně dobově. Pod pokličkou se ale skrývá plytký zážitek, jenž postrádá jakékoli hlubší herní mechaniky. Hra se navíc nesnaží skoro nic vysvětlovat a po jejím konci budete mít spíš víc otázek než odpovědí.“

Immortality vyjde již brzy na PlayStationu 5
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama