Indian #81 ve znamení R.U.S.E.
Darkspore Novinka Indian #81 ve znamení R.U.S.E.

Indian #81 ve znamení R.U.S.E.

Redakce

Redakce

6

Nový Indian přinesl pohled na několik nově oznámených her, ukázal vítěze soutěže s LEGO Harrym Potterem a hlavně vyhlásil novou velkou soutěž s R.U.S.E.!

Reklama

Nový Indian byl nabitý novinkami z celé herní scény. V pořadu jsme se zaměřili na nového Colina McRae: DiRT 3, RAGE a nadějné MMORPG Star Wars: The Old Republic. Představili jsme si také DarkSpore, coby duchovního pokračovatele hry Spore - opět od Maxisu a opět trochu jinak. V recenzích jsme zhodnotili nová DLC pro Dragon Age: Prameny a rovněž jsme nezapomněli na Jimmyho Vendettu pro Mafii 2. Stejně tak zaměření padlo na R.U.S.E., strategii, která nabízí perfektní možnosti pro blafování.

Téma pořadu se také na chvíli zaměřilo nostalgicky za staršími hrami. Tentokrát přišel na řadu Kao: The Kangaroo. Jedná se o povedený mix adventury a arkády od polských autorů TITUS, kteří se přiznaně inspirovali hlavně z hry CROC: Legend of the Gobbos.

Více informací o soutěži a pořadu Indian najdete po přihlášení na portálu www.indian-tv.cz a novinky o pořadu z první ruky získáte na www.facebook.com/indian.tv!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama