Indian #85 v archivu!
FIFA 11 Novinka Indian #85 v archivu!

Indian #85 v archivu!

Petr Vojtěch

Petr Vojtěch

2

Ve středu se odvysílal 85. díl Indiana, který se nesl v duchu souboje FIFA 11 a PES 2011. Nejen o těchto hrách jsme se ale bavili. Nalákat vás mohou i zajímavé reportáže o PlayStation Move a Medal of Honor.

Reklama

Poslední díl Indiana je už v archivu, a pokud jste ho nestihli nebo z nějakého důvodu toužíte po jeho znovu-shlédnutí, konečně máte možnost. Tentokrát jsme se zaměřili na fotbalové špičky a prověřili jejich nejnovější verze. Fanoušci se v chatu mohli zbláznit a na redaktorovi nenechali niť suchou.

V recenzích jsme se podívali na Darksiders: Wrath of War, očekávanou konzolovou mlátičku portovanou na PC. Samozřejmě chybět nesměly recenze na fotbalové tituly PES 2011 a FIFA 11. Jednu část jsme věnovali i Left 4 Dead 2 DLC a velmi zajímavou hrou je také Front Mission Evolved.

V novinkách by vás mohly zaujmout hry jako Duke Nukem Forever, StarCraft 2: Heart of the Swarm, Alan Wake: The Writer nebo třeba Splatterhouse. Velmi důležitou částí jsou reportáže. Zajeli jsme se podívat na představení PlayStation Move a zpětně přinášíme i shrnutí z předváděčky Medal of Honor multiplayeru. Neváhejte a podívejte se zde!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama