Indiana Jones od MachineGames se na PlayStation nepodívá
Wolfenstein Novinka Indiana Jones od MachineGames se na PlayStation nepodívá

Indiana Jones od MachineGames se na PlayStation nepodívá

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hra od autorů Wolfensteina bude konzolovou Xbox exkluzivitou.

Reklama

Aktuálně probíhající slyšení před americkým federálním soudem, které se zabývá odkoupením společnosti Activision Blizzard Microsoftem, odhaluje různé detaily o vzájemných vztazích obou firem i aktuálně vyvíjených hrách. V rámci prvního dne slyšení vystoupil například šéf Bethesdy Pete Hines, který v odpovědi na jeden z dotazů potvrdil, že připravovaná hra z univerza Indiana Jonese od studia MachineGames bude konzolovou exkluzivitou pro Xbox a už v den vydání vyjde také v Game Passu.

Ačkoli byl titul oznámen již v roce 2021, tak si vývojáři od té doby informace a materiály ze hry pečlivě střeží. Zástupci americké Federální obchodní komise (FTC) se snaží poukázat na to, že by se situace u her jako Indiana Jones, Starfield nebo Redfall, které byly před odkoupením Bethesdy Microsoftem plánovány jako multiplatformní, mohla opakovat i v případě her od Activision Blizzardu. Americká FTC se u soudu pomocí těchto a dalších argumentů snaží prosadit zablokování celého obchodu v hodnotě 68,7 miliardy dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama