indiana-nejde-delat-2x-tydne
Blogy čtenářů Článek Indiana nejde dělat 2x týdne

Indiana nejde dělat 2x týdne

Filip Kraucher

Filip Kraucher

Ahoj všem :). Další super zkušenost! Dneska v trochu lepší náladě (i přesto naštván opět sám na sebe). Aneb: sliby chyby. Vezmu to rychle. Když jsem…

Reklama

Ahoj všem :). Další super zkušenost! Dneska v trochu lepší náladě (i přesto naštván opět sám na sebe). Aneb: sliby chyby. Vezmu to rychle. Když jsem sliboval minulý týden, že příští týden budou rovnou dva Indiani ... věděl jsem, že to zvládnu připravit. Ale nepočítal jsem, že tak super hrdinná redakce jako já NENÍ ... nebudu ukazovat na nikoho prstem, protože jsem v tom vinně i já - ale docela vtipná situace je, když prostě - není nic hotovo :D ... Redaktoři nestihli dorecenzovat, Heroes VI nešel spustit (přetížené servery - CONFLUX) a do toho nejsou všechny novinky. Takže jsem se rozhodl dnešní díl odvolat. Tentokrát ne kvůli technice, ale kvůli tomu, že by ten díl stál za PRD.

 

Ono v tak krátkém časovém úseku recenzovat 6 her, není sranda. Týdenní rozestup jakžtakž jde zvládnout. 3-4 dny už ne, takže asi tak. Omlouvám se všem fanouškům za neuvěřitelně chaotickej PŮL ROK. Pracuji osobně na tom, aby se od září vše uvedlo do normálu a už nás nemohlo zastavit nic ve smyslu: "není technika, kvůli tomu posuneme lineup a kvůli tomu se pak nestíhá"...

 

Věřím, že alespoň vezmete v potaz pondělní díl - který je samozřejmě v archívu. Jo a je tam i zaznamenáno, jak říkáme suprově, že se stačí vyspat 2x a uvidíte další super nabitý díl :D - trapas. Co jsem si ani já neuvědomil je to, že je dneska uzávěrka nového Simscastu - takže musím ještě ke všemu jít natáčet :), takže se mi oddálení dalšího dílu Indiana, upřímně, dost hodí, protože všechno stihnu bez stresu a bez hádek o vysílací čas.

 

Tým už nyní připravuje recenze a novinky rovnou i na další díl. Protože příští týden je POSLEDNÍ živý díl Indiana na dlouhou dobu (prázdniny), tak se máte na co těšit :). Distributoři nás vybavili ... tak přemýšlím, jestli to uděláme jako dvoudíl nebo dva dny za sebou (když to bude připravený, tak to tak nereálný není - navíc, už jsou prázdniny, výmluvy na školu v redakci přestávají platit).

 

Pokud by vás zajímalo, proč Indian nebude vysílat přes prázdniny - celý tým se na začátku prázdnin rozprchne na tábory, zájezdy, dovolené. Tedy, 'ofcourse' - kromě mě a Zooma - my děláme nonstop a jsme ekvivalenty no-liferů, ale IT dělníků ...

 

Speciální pozdrav pro Ladise: Takhle to dopadá, když necháváš povinnosti na druhých. Prostě ti materiály nedodají. ;)

 

Má poslední slova

 

PS: Původně jsem chtěl udělat mini-Indiana ... něco třeba jako showtime - ale nesehnali jsme dostatek hostů na takhle poslední chvíli, tudíž ... užívejte sluníčka! A třeba něco zapařte ;) ... nová Alenka je více než krutá!

 

PPS: Fakt se prosím nezlobte, chtěli jsme 2 díly a nezvládli jsme to připravit. Už to víckrát neuděláme :).

 

PPPS: Ne, opravdu nemůžeme odvysílat těch pár věcí, které máme hotové - to totiž absolutně jede mimo scénář dílu, nemůžete vysílat poloviční obsah, když máte domluvený jiný ... už jenom kvůli vyváženosti her, které se v pořadu objevují a taky fakt, že je to hodinový pořad. Lepší se zaměřit na celkovou kvalitu, než za každou cenu odvysílat blbosti.

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama