infamous-sokujici-zabava
Blogy čtenářů Recenze Infamous-Šokující Zábava

Infamous-Šokující Zábava

Upozornění:Jsem začátečník,tak prosím omluvte chyby v textu.

Reklama

Upozornění:Jsem začátečník,tak prosím omluvte chyby v textu.

 

Cole je obyčejný americký kurýr.Jednoho dne však musí někomu doručit tajemný balíček.Ten však exploduje a zničí část města.Jak už to bývá,Cole to přežije a je obdařen superschopnostmi-Může ovládat elektřinu.

 

Trnitá cesta superhrdiny

 

Město je plné mrtvých a začne se šířit mor.Proto město upadne do karantény.Můžete si vybrat zda lidem budete pomáhat,či škodit,o tom kým se budete chtít stát(hrdinou,či nenáviděným vyvrhelem)budou mluvit vaše činy a vztahy k lidem,tohle však není žádný The Sims!Cole hned na začátku najde své nepřátele-gang,jménem Reapers,který se snaží ovládnou město.Ale konec mluvení o příběhu!Začneme samotnou hrou!

 

Grafika a Hratelnost

 

Infamous už tu nějaký pátek je,ale grafika vypadá pořád super.Není tu moc scének,ale mimika obličejů je skvělá.Efekty Coleových schopností vypadají v akci úžasně a celé město je také skvěle provedeno.

K hratelnosti,je to zábavná hra a mise nejsou moc stereotypní.Každá mise má jiný nádech,ať je to shazování jídla z vysoké sochy,nebo snižování mostu,každá je jiná.Každou misi vám budou znepříjemňovat desítky nepřátel,ale díky Coleovým silám nebude žádný problém se těmi hordami probít.Najdete tu i pár soubojů s bossy.

 Bohužel jako každá hra,má Infamous svoje bugy.Mezi ně patří propadávání se do země,zasekávání se ve zdi apod.

 

 

 

 

Délka příběhové linie je úctyhodná,pohybuje se totiž kolem 30 hodin,možná víc.To nepočítaje vedlejší mise a sbíraní úlomků,a nahrávek odhalující skryté části příběhu.

 

 

Jste Chodící Baterie!

Doslova by se to tak dalo říct.Každá baterie však potřebuje dobít.Určité Coleovi moci vyžadují energii,která když dojde,tak je Cole o něco slabší,Proto máte schopnost rychlého sátí.Elelktřinu ve měste můžete sát z čehokoli,z aut,pouličních lamp,generátorů,televizí apod.Sání energie také rychle regeneruje zranění,což se hodí ve vypjatých situacích.Avšak ne každá část města je osvětlená,proto je vždy potřeba vlézt do kánálu a nabít generátor.

 

Upgradování Coleových mocí

 

Přes svou dlouhou cestu získávat všemožně tzv.XP body,které poté můžete investovat do úprav Coleových mocí.Chcete silnější výbuch šokových granátů?Zaplaťte 1800 XP,ano je to tak jednoduché!A věřte mi,že v pozdějších částích hry,se tyto upgrady hodí!

Celkem je to kolem 15 druhů mocí(říkám jen přibližně!),na některé upgrady potřebujete mít dosažený určitý level dobré nebo zlé karmy,který se získává již zmíněným děláním dobrých nebo zlých skutků!

 

Cole je mistr parkouru

 

A to se vám bude hodit!můžete šplhat po panelácích,věžích a vlastně po všem zkde se dá za něco uchytit!Často se vám stane,že jsou nepřátelé všude kolem a vám nezbyde nic jiného než vylézt na nejbližší střechu a použít dráty vysokého napětí pro útěk!

 

 

Omlouvám se za malý počet obrázku a za to že jsem nedodržoval formát recenzí na Zingu,slibuju že se všechno doučím.

Infamous-Šokující Zábava

Verdikt

Správný majitel PS3,tuto exkluzivitu musí mít!

Hodnocení

Co se nám líbí a nelíbí?

Grafika
Hratelnost
Efekty
Náplň misí
Časté bugy
Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama