Infinity Ward promluvili o budoucnosti Warzone
Call of Duty: Warzone Novinka Infinity Ward promluvili o budoucnosti Warzone

Infinity Ward promluvili o budoucnosti Warzone

Martin Pritula

Martin Pritula

15
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Hra prý propojí všechny sub-franšízy.

Reklama

V poslední novince o Call of Duty: Warzone jsme se věnovali zavedení nového anti-cheat systému, který se měl s podvodníky vypořádat. Ačkoliv se situace pravděpodobně o něco zlepšila, hráči nadále hlásí vážné problémy a Infinity Ward se bude muset s tímto problémem vypořádat.

Nové informace pocházejí od hlavního scénáristy Infinity Ward, kterým je Taylor Kurosaki. Ten pro francouzský magazín GamerGen sdělil, že Activision plánuje hru propojit do jednoho celku.

Jsme vlastně v takové neprobádané situaci. Call of Duty vychází již mnoho let a vydání Warzone nás přimělo přehodnotit způsob, jak můžeme vydávat nový obsah a jak ho integrovat.

Warzone bude hrou, která spojí všechny hlavní sub-franšízy Call of Duty. Bude zajímavé sledovat, kam budou plnohodnotné díly Call of Duty směřovat, ale Warzone zůstane jedním celkem.

Naším plánem je udržet hru v provozu, takže jakmile budou nové konzole k dispozici, tak nepochybuji o tom, že je bude naše hra podporovat. Co vám mohu prozradit je to, že do hry přibydou nové režimy. Neustále pracujeme na nových režimech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama