Informace o bezplatném DLC do remaku Resident Evil 2
Resident Evil 2 Novinka Informace o bezplatném DLC do remaku Resident Evil 2

Informace o bezplatném DLC do remaku Resident Evil 2

Jan Tomanek

Jan Tomanek

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Nové postavy, nepřátele a mnohem více.

Reklama

Příchod remaku Resident Evilu 2 zasáhl trh s plnou parádou a hra sbírala skvělá hodnocení napříč celým internetem. Když za pár dní vývojáři oznámili, že se dočkáme příběhového rozšíření zdarma, šlo o velmi příjemné překvapení. Nyní se nám opona trošičku rozevřela a na svět vyplývá pár nových informací.

Již dříve jsme se dověděli, že se nám do rukou dostanou tři nové postavy. Kendo, Katherine a tajemstvím opředený voják. Nové informace se týkají zrovna našeho vojáka. Každá postava má svou kapitolu s názvy No Time to Mourn, Runaway a Forgotten Soldier. Hratelnost bude velmi podobná základní hře a každá kapitola nabídne nové nepřátele. Kupříkladu Kendo se bude muset vypořádat s novým typem zombie, které vás budou schopny otrávit. Katherine se střetne s mutanty, na které bude potřeba zbraně většího kalibru, a za vojáka se střetneme s obrněnými zombiemi. Nic o nich nevíme, ale předpokládáme, že se se bude jednat o jeho kolegy ve zbrani, kteří neměli takové štěstí.

Váš inventář pojme více předmětů, budete moci obírat padlé nepřátele, a dokonce budete mít k dispozici prodejní automaty se zásobami. Vybírejte však s rozvahou, jelikož z automatů si budete moct vzít pouze jeden předmět a zbytek vám bude zablokován po zbytek hry.

Co se týče příběhu, tak s panem Kendo jsme již měli tu čest v základní hře. Je to totiž majitel obchodu se zbraněmi. Kendo se zachrání díky známému, který mu sdělí, že mají helikoptéru a přiletí ho zachránit. Kaherine je dcera starosty Raccoon City a putuje napříč městem, aby se zachránila. K nápomoci ji bude nějaké individuum, které zatím neznáme. Americký voják má přezdívku Ghost a je členem Hunkovy čistící jednotky. V jeho kůži budeme muset utéct z podzemních stok stejně jako v módu 4th Survivor.

DLC bude obsahovat training mód. Má se jednat o jednodušší verzi, abychom se mohli seznámit s mapou a vyzkoušet různé zbraně. Pokud příběhy dokončíte, tak se vám odemknou výzvy za jejichž splnění si odemknete kosmetické doplňky pro vaše charaktery.

DLC vychází již zítra. V době čekání si mezitím můžete přečíst naší recenzi, nebo zakoupit hru na webu Xzone.cz Hra je dostupná na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama