Insider láká na oficiální představení GTA 6
GTA 6 Novinka Insider láká na oficiální představení GTA 6

Insider láká na oficiální představení GTA 6

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Promluvil rovněž o datu vydání.

Reklama

Vývojáři ze studia Rockstar Games v průběhu loňského roku oficiálně potvrdili, že pracují na novém díle série Grand Theft Auto. Toto oznámení bylo učiněno jako reakce na velký únik záběrů z rozpracované verze hry. Od té doby se ještě více spekuluje o termínu představení i samotném datum vydání.

S novými neoficiálními informacemi přišel prostřednictvím GTA fóra insider s přezdívkou Teze2. Ten je v GTA komunitě poměrně známou osobou, která již v minulosti v předstihu zveřejnila některé informace spojené právě se studiem Rockstar.

Teze2 tvrdí, že GTA 6 bude nepochybně představeno v průběhu letošního roku. Datum vydání má být poté stanoveno na předvánoční sezónu roku 2024. Insider však dodává, že nelze vyloučit odklad na začátek roku 2025. Tento termín však označuje jako nejzazší. Další případný posun už vidí jako nepravděpodobný.

Stejně jako v případě jiných podobných informací vás však musíme upozornit na to, že se jedná o nepotvrzené informace, které mohou být časem vyvráceny. Z předchozích úniků víme, že nás hra vezme do fiktivní verze Miami (Vice City) a zřejmě nabídne dva hlavní protagonisty (muže a ženu).

Insider láká na oficiální představení GTA 6
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama