Invasion mód do DOOM: Eternal nakonec nevyjde
DOOM Eternal Novinka Invasion mód do DOOM: Eternal nakonec nevyjde

Invasion mód do DOOM: Eternal nakonec nevyjde

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Nicméně hráči dostanou náhradu.

Reklama

Pekelná střílečka DOOM Eternal nedávno dostala svůj šestý velký update, jenž přinesl next-gen verzi hry, nový Master Level a novou mapu do multiplayerového režimu Battlemode.

Fanoušci si následně mohou pamatovat, že autoři chtěli do titulu přidat tzv. Invasion režim, který by umožňoval ostatním hráčům skočit do průchodu kampaní jiným lidem, kde by jim znepříjemňovali život v kůži monstra.

Pokud jste se ovšem na tento režim těšili, tak máme pro vás nemilé zprávy, jelikož výkonný producent, Marty Stratton, včera v prohlášení na Twittteru oznámil, že kvůli různým komplikacím (včetně těch způsobených pandemií onemocnení COVID-19) režim do hry nakonec nedorazí.

Invasion mód do DOOM: Eternal nakonec nevyjde

Nicméně zároveň dodal, že hráči rozhodně nepřijdou zkrátka, jelikož vývojáři svou snahu přesunuli na tvorbu nového singleplayerového horde módu (pravděpodobně režim, kde na vás budou nabíhat vlny nepřátel).

Kromě toho se svého přepracovaní dočká i Battlemode, jenž dostane více kompetitivní strukturu s jednotlivými ranky, vybalancovanější hratelnost a také další dodatečnou mapu.

Více informací bude odhaleno v srpnu na letošním QuakeConu.

Konzolové verze DOOM Eternal zakoupíte v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama