Iphone-FlightControl
Blogy čtenářů Recenze Iphone-FlightControl

Iphone-FlightControl

Tomáš Kameník

Tomáš Kameník

Jelikož beru svůj Ipod touch téměř jako herní konzoly, bude zde přinášet také recenze her na tuto věcičku. Recenze budou asi také méně obsáhlé a pro…

Reklama

Jelikož beru svůj Ipod touch téměř jako herní konzoly, bude zde přinášet také recenze her na tuto věcičku. Recenze budou asi také méně obsáhlé a pro mě asi také lehčí a snad se na nich naučím. Pokud byste měli nějáký nápad co mám zlepšit, tak určitě napište do komentářů, děkuji :)

 

Chytrý nápad

Tentokrát budu recenzovat hru FlightControl. Jak již napovídá název, budeme ovládat lety a jak to veskutečnosti funguje? Dostanete na starosti určité letiště a musíte navádět jednotlivá letadla na jejich přistávací dráhy.

 

 

Opravdu to navenek vypadá jako primitvní nápad, jenže všichni víme, že v jednoduchosti je krása. Ať hru vezme do ruky kdokoliv lehko se zorientuje a může hrát. Červené letadélko na červenou dráhu, žluté na žlutou atd.

 

 

Ve hře je několik letiští (a pořád jich přibývá...), nevěřili byste, jaký je mezi nimi rozdíl někde je obtížnost až neuvěřitelná, jinde zase celkem přijatelná.

 

Stojí za koupi?

Jednoznačně ano, pokaždé se budete snažit překonávat vaše rekordy a hra vás tak na dlouhé hodiny zabaví a když nic jiného, tak 0,79€ je velmi lidová cena.

Iphone-FlightControl

Verdikt

Této hře prostě musím udělit takto vysoké hodnocení, protože jí beru jako jednu z nejlepších her na iphone vůbec.

Hodnocení

Co se nám líbí a nelíbí?

Nápad
Lehkost
Neustálé aktualizace
Cena
Po delší době stereotypnost, která rychle přejde
Ve výsledku stejně jen hra o lepší skóre
Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama