Iphone-Labyrinth
Blogy čtenářů Recenze Iphone-Labyrinth

Iphone-Labyrinth

Tomáš Kameník

Tomáš Kameník

V jednoduchosti tkví krása. To je základní pravidlo, které u her na Iphone platí dvojnásob. Člověk si prostě v tramvaji chce zapnout hru a hrát! Jiank…

Reklama

V jednoduchosti tkví krása. To je základní pravidlo, které u her na Iphone platí dvojnásob. Člověk si prostě v tramvaji chce zapnout hru a hrát! Jiank si nelze vysvětlit proč bejvají nejjednoduší hry ty nejlepší. Dneska se podíváme na hru Labyrynth.

 

Tucotvá hra?

Asi se to tak na první pohled může zdát, ale už jen fakt, že byla tato hra jako jedna z těch 1. ji posunuje před ostatní. Navíc se vám hra nesnaží vnutit různe a zbytečmé featurky. Tohle je prostě klasika!

 

O úspěšnosti hry také světší neuvěřitelné číslo, že hra byla stáhnuta už 22 000 000 krát. Neuvěřitelné! Hra byla vydána v roce 2008 a ještě teď (2010) vycházejí updaty. Například hra už je teĎ i ve 3. rozměru.

 

 

Největší zbraň?

Komunita hráčů. Vyvojáři vytvořili pár základních packuů a nechali hráče tvořit. A to naprosto jednoduchým způsobem, koukněte na http://edit.ilabs.nu/. Do hry údajně vyšlo přes 1000 levelů a to je číslo, které jen tak za večer nedohrajete.

 

 

Jenže pořáad je to jen obyčejná kulička, která vám spadne do dírky a naštve vás. Když připočítáme cenu 2,39€, která by měla být vzhledem k 2. dílu (na který se podíváme příště) podle mě o něco nižší.

 

Chtěl bych se omluvit, že jsem neměl na iphonu nejnovější veri této hry.

Iphone-Labyrinth

Verdikt

Jednoduchá hra, kterou hlavně podporuje komunita, která neustále vytváří nové levely. Nicméně pořád jen procházíme s kuličkou z bodu A do bodu B. Hledáte "lehkou" hru na dlouho? Neváhejte a kupujte!

Hodnocení

Co se nám líbí a nelíbí?

Osvědčený nápad
Komunita vytvářející levely
Pořád vycházejí aktualizace
Cena
Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama