Iron Danger je nové taktické RPG
Iron Danger Novinka Iron Danger je nové taktické RPG

Iron Danger je nové taktické RPG

Yurris CZ

Yurris CZ

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Hlavním rysem nového projektu jsou hrátky s časem.

Reklama

Finské studio Action Squad usilovně pracuje na novém taktickém steampunk fantasy RPG pro jednoho hráče. Titul je vyvíjen pro PlayStation 4, Xbox One a PC. O datu vydání tvůrci zatím nepromluvili. Pojďme si nový projekt více přiblížit.

Hrát budeme za postavu jménem Kipuna. Hlavní schopností naší hrdinky je možnost ovlivnit tok času, což úplně mění celou hratelnost. Schopnost poskytuje hráčům možnost vracet se v libovolném okamžiku s přesností na zlomek sekundy, můžeme tak přesně určit okamžik nepřátelských útoků a připravit se na ně třeba perfektním načasováním krytí a úhybů. Boj má být energický s využitím interaktivního prostředí. Dále nás hra vyzve k hádankám trochu z jiného úhlu pohledu, právě zde by měl čas hrát také svou roli.

Příběh bude klasické klišé o záchraně celého světa. Křehká dívka Kipuna se při nuceném útěku ze své rodné vesničky nabodne na mystický křišťálový střep, jenž ji obdaří zmiňovanou schopností. Doprovázet nás bude ještě skromná skupinka hrdinů, všichni společně budeme vtaženi do války u města Kalevala. Město je pod nadvládou nemrtvého, který se vzdal bohů a také čelí armádě Northlanders pod vedením Witch Queen. Celý boj se svede o mystický element, v jehož možnostech je úplné zničení světa. My do toho všeho ještě budeme hledat další střepy s cílem ochrany lidstva.

Iron Danger je zasazen do na první pohled klidného světa pralesů a jezer. Narazíme však na žijící bohy, příšery z ocele a mlhy i na nehostinné podzemí. Kouzelné město Kalevala ležící v samotném středu mapy je zase obklopeno městečky, lesy a řekami.

Níže můžete zhlédnout ukázku hry z pre-alpha verze a galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama