Iron Harvest čeká první příběhové DLC
Iron Harvest Novinka Iron Harvest čeká první příběhové DLC

Iron Harvest čeká první příběhové DLC

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Navíc jsme se dočkali přidání nového módu.

Reklama

Velice povedená real-time strategie Iron Harvest od KING Art Games vyšla na PC letos 1. září, přičemž se v příštím roce chystá i na konzole PlayStation 4 a Xbox One.

Naše recenze kampaně je již nějakou dobu na webu, kdy si zde hra od nás odnesla pohledných 8 bodů z 10 se slovy:

"Iron Harvest je bezpochyby jednou z nejlepších RTS posledních let. Nabízí chytlavý a kvalitně napsaný příběh, povedenou hratelnost a to vše je podtrženo skvělým zasazením a audiovizuálním zpracováním. Je ale škoda, že hra nepřináší žánru nic nového a gameplay se drží již existujících titulů."

Autoři nicméně na hru nezapomínají ani po vydání, což v praxi znamená, že jsme se nedávno dočkali patche (ten opravuje i různé předchozí problémy), jenž do multiplayerových soubojů přidal zcela nový mód s názvem Drop Zone.

V něm jednotliví hráči bojují o dropy, které se náhodně objevují na mapě a za každý získaný dostanou body. Samozřejmě je zde klíčový pohyb, takže hráči, jenž se rádi zakopávají na jednom místě, v něm úspěšní zřejmě moc nebudou.

Režim je dostupný jak pro klasické běsnění v multiplayeru, tak i ve hrách proti umělé inteligenci.

Navíc se svého konce dočkala první sezóna a na její místo nastupuje druhá, což znamená, že dostaneme nové věci k odemknutí, přičemž všichni hráči, kteří dokončili své "umisťovací" zápasy v sezóně první, dostanou titul "Veteran" a speciální faceplate.

Navíc byl oznámen podzimní kompetitivní turnaj Iron Harvest Global ve spolupráci s ESL, kde se bude bojovat o ceny v hodnotě 5 000 eur (132 000 Kč).

Třetí a čtvrté kvalifikační kolo se uskuteční 5., respektive 12. prosince.

Iron Harvest čeká první příběhové DLC

Pro mnoho lidí nejdůležitější zprávou ale nejspíše je ohlášení data vydání prvního příběhového DLC Rusviet Revolution.

To bude sledovat příběh rusvietských povstalců, kteří se postavili na odpor vůči caru, a to na ploše čtyř nových singleplayerových misí (avšak je zde možné hrát v kooperaci).

Datum vydání bylo stanoveno na 17. prosince a cena je nastavena na 3,99 eur (105 Kč), ale podporovatelé z Kickstarteru a majitelé digitální Deluxe edice rozšíření dostanou zdarma.

Iron Harvest čeká první příběhové DLC

Titul si můžete zakoupit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama