It Takes Two dostane seriálovou a filmovou adaptaci
Filmy/Seriály It Takes Two Článek It Takes Two dostane seriálovou a filmovou adaptaci

It Takes Two dostane seriálovou a filmovou adaptaci

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1

Peripetie manželského páru i v jiném médiu.

Reklama

It Takes Two je akční dobrodružnou plošinovkou od studia Hazelight, která si v minulém roce získala srdce mnoha fanoušků, přičemž také dostala ocenění za nejlepší hru na The Game Awards 2021.

Každopádně hra nabízí zajímavé vyprávění příběhu jednoho manželského páru, pročež se nelze příliš divit tomu, že se autoři spojili se společností dj2 Entertainment, kdy společnými silami nám v budoucnu přinesou seriálovou a filmovou adaptaci tohoto díla.

"Vytváření světa a příběhu v It Takes Two bylo pro mě i tým zábavou. A jelikož má titul silný příběh s mnoha bláznivými postavami a akčními kooperačními sekvencemi, potenciál pro skvělou adaptaci do filmu nebo televize je obrovský." - okomentoval zprávy Josef Fares, zakladatel studia Hazelight.

Aktuálně žádné studio není s projektem spojeno, avšak o převedení by se měli postarat scénáristé Pat Casey a Josh Miller, kteří stojí mimo jiné i za oběma filmovými Sonicy.

Nicméně ani společnost dj2 Entertainment není v převádění her do filmu či seriálu žádným nováčkem. Jedná se totiž o společnost, která stojí za zmíněnými filmy se Sonicem, ale také připravují anime podle série Tomb Raider či seriál dle Disco Elysium.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama