It Takes Two slaví další milník
It Takes Two Novinka It Takes Two slaví další milník

It Takes Two slaví další milník

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Titul má stále silné prodeje.

Reklama

Studio Hazelight v roce 2021 vydalo svou další parádní kooperační videohru jménem It Takes Two, která si uzmula srdce nejednoho hráče, a to až do takové míry, že titul uzmul hned několik prestižních ocenění, a to včetně toho za "Nejlepší hru roku" v rámci The Game Awards.

Zisk tohoto ocenění hře posléze dodal potřebné pošťouchnutí k tomu, aby se ji během letošního února povedlo překonat milník v podobě 5 miliónů prodaných kopií.

Nicméně na této hranici jsme se ani zdaleka nezastavili, kdy nyní se nacházíme o dalších pět měsíců dále, aktuálně skončily různé letní slevy, přičemž i díky nim se projekt může chlubit tím, že už prodal přes 7 miliónů kusů. A to je výkon, který si opravdu zaslouží obdivu a nebudeme se divit, pokud dojde ještě na další výrazné navýšení.

Jestli jste však už zapomněli na to, o jak příjemnou záležitost se ve skutečnosti jedná, můžete si "nalistovat" naši recenzi, kde si hra odnesla silných 8 bodů z 10 a závěrečné zhodnocení:

"Neskutečně zábavná horská dráha plná pestrých atrakcí, ve které se budete jako zakletí manželé před rozvodem muset probít sérií vtipných dobrodružství a hledat znovu cestu jeden k druhému. Romantická komedie je ve hrách vzácný žánr a podobně povedené kooperativní hry pro dva také. Bohužel rádoby dojemné pasáže příběhu příliš nefungují a docela kazí jinak skvělý dojem."

Hru si můžete zahrát na PC, PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One a Xboxu Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama