Jack Black jako další posila do Borderlands filmu
Filmy/Seriály Borderlands Článek Jack Black jako další posila do Borderlands filmu

Jack Black jako další posila do Borderlands filmu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2

Nadabuje známého otravného robůtka.

Reklama

Další den, další zpráva o chystané filmové adaptaci videoherní série Borderlands.

Zatímco minule jsme se dozvěděli, že do role archeoložky Patricie Tannis byla obsazena Jamie Lee Curtis, tak se tentokrát zprávy točí kolem známého rockera a herce Jacka Blacka, který se přidává k už tak poměrně hvězdnému ansámblu.

Herce můžete znát především z filmů, jako je Škola ro(c)ku či druhý a třetí díl série Jumanji. Kromě toho má společně s kolegou Kylem Gassem kapelu Tenacious D, která se proslavila filmem Králové ro(c)ku.

Zdroj: Deadline
Zdroj: Deadline

Jeho role ve filmu pak bude velice důležitá a pravděpodobně i poměrně velká, jelikož propůjčí svůj hlas legendárnímu Claptrapovi, což je malý sarkastický robůtek, kterého buď milujete, nebo nenávidíte.

Zdroj: Fandom
Zdroj: Fandom

Pro zajímavost také můžeme uvést, že Borderlands není prvním filmem, na němž spolupracuje s režisérem Eli Rothem. V roce 2018 totiž vyšel snímek Čarodějovy hodiny, kde Black ztvárnil hlavní mužskou roli. V hlavní ženské roli se pak objevila Cate Blanchett, která v Borderlands hraje Lilith

Režisér opětovné shledání s Blackem okomentoval následovně:

"Jsem tak nadšený, že se znovu spojím s Jackem, tentokrát v nahrávacím studiu. Claptrap je nejzábavnější postava ve hře a Jack je perfektní volbou pro to, aby ho přivedl na velké plátno."

Máme tedy před sebou poměrně hvězdné obsazení, které rozhodně nepůsobí úplně špatně, každopádně to hlavní bude kvalita samotného filmu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama