Jak bude fungovat stealth systém v novém Thiefovi?
Thief Novinka Jak bude fungovat stealth systém v novém Thiefovi?

Jak bude fungovat stealth systém v novém Thiefovi?

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

9

Sajtě DSOGaming se podařilo vyhrabat něco nových informací o netrpělivě očekávaném pokračování kultovní série Thief.

Reklama

To je v současné době vyvíjeno montrealskou pobočkou společnosti Eidos, přičemž fanoušci se údajně mohou těšit na atmosférický zážitek s celou řadou lineárních momentů a „realistické“ zpracování zdraví.

To už se totiž nebude samo obnovovat a stejně jako třeba v The Last of Us bude vaše léčení zcela závislé na externích prostředcích. V tomto konkrétním případě půjde mimo jiné o lektvary. A regenerovat se sám nebude ani Focus.

Mimo to se pro gamesu počítá s mini i velkou mapou, volitelným HUDem, který budete moci mít vždy zapnutý, vždy vypnutý, a nebo jen kontextuální, a samozřejmě s možností krást v podstatě odkudkoliv.

Co se stealth systému týče, ten bude hodně sázet na stíny. Vývojáři si rovněž pohráli s tím, co stráže můžou a nemůžou vidět a na svůj výtvor jsou podle všeho extrémně pyšní. Celý totiž stojí na v rámci možností uvěřitelném zpracování. Pokud spolu kupříkladu mluví dva vojáci, nevidí, co se děje za nimi, protože si jednak blokují výhled a druhak se na sebe navzájem soustředí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama