​Jak bude vypadat krabička One Piece: World Seekeru?
One Piece: World Seeker Novinka ​Jak bude vypadat krabička One Piece: World Seekeru?

​Jak bude vypadat krabička One Piece: World Seekeru?

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Podívejte se i na trailer z TGS 2018 a screenshoty a poznejte vůdkyni skupiny Anti-Navy​.

Reklama

Jak už jsme vás dříve informovali, Bandai Namco posunulo vydání sandboxové akční hry One Piece: World Seeker až na rok 2019. Nicméně díky letošnímu Tokyo Game Show se můžete podívat na zbrusu nový trailer, screenshoty a také na oficiální box art hry.

Titul se sice odehrává ve světě One Piece, ale nabídne nám úplně nový příběh, ve kterém se Luffy se svou posádkou ocitne na ostrově Jewel. Ostrov byl před několika lety zpustošen válkou a v současné době je pod dohledem námořnictva zcela přestavěn. Díky tomu jsou i obyvatelé ostrova rozděleni do dvou skupin. Jedna sympatizuje s námořnictvem a vítá kontrolu a modernizaci, jde o skupinu Pro-Navy, ta druhá jménem Anti-Navy se chce přiklonit k původnímu způsobu života a cení si zejména tradic ostrova.

V novém traileru se proto zaměřujeme na Jeanne, mladou vůdkyni skupiny Anti-Navy, která se rozhodne spolupracovat s Luffym a s jeho pomocí chce přesvědčil správce obřího vězení Isaaca, aby vězení zrušili. Tato stavba totiž vrhá stín na celý ostrov Jewel.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama