Jak bude vypadat série CoD za pět let?
Call of Duty Novinka Jak bude vypadat série CoD za pět let?

Jak bude vypadat série CoD za pět let?

Roman Hauk

Roman Hauk

9

Bobby Kotick z Activision sdělil na letošní technologické konferenci Deutsche Bank 2010, jak bude vypadat série Call of Duty za pět let. Máme se prý podívat na Black Ops.

Reklama

Bobby Kotick, který zastupoval vývojářské monstrum Activision, dostal na letošní konferenci Deutsche Bank 2010 velice zajímavou otázku. A sice jak bude podle vývojářů vypadat série Call of Duty za 5 let.

„Black Ops vám hodně napoví. Již v tomto dílu bude vidět, kam jsme se posunuli,“ řekl Bobby Kotick. „Postavy, příběh, hratelnost – to vše bude i za pět let, avšak zdokonalené dalšími možnostmi," dodal.

„Hry v roce 2015 budou jistě vypadat lépe než filmy. Hráčům například bude umožněno v těchto akčních hrách dávat pokyny pomocí hlasového zařízení. Je docela možné, že se také série Call of Duty dočká možnosti pohybového senzoru, jako je například Kinect či Move.“

Black Ops se bude pyšnit častými DLC aktualizacemi, jež udrží hru čerstvou a stále hranou po celém světě, tudíž se jistě v dalších dílech můžeme těšit na to samé.

To, co nám Black Ops osvětlí o budoucnosti série budeme vědět již 9. listopadu, kdy titul vychází na PC, PS3, Xbox360, Wii a DS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama