Jak Obsidian tvořil Grounded
Grounded Novinka Jak Obsidian tvořil Grounded

Jak Obsidian tvořil Grounded

Ondřej Partl

Ondřej Partl

7
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Nová hra od uznávaného týmu vás zavede do světa půjčovníků.

Reklama

Na světě není příliš mnoho lidí, co by nemělo rádo světoznámé studio Obsidian Entertainment, které nám přineslo jedny z nejlepších videoherních titulů, jaké jsme si mohli zahrát. Jejich nejnovější dílo však poměrně silně uhýbá z jejich klasické šablony, jelikož se nejedná o žádné typické RPG, nýbrž o first-person survival.

Ten se jmenuje Grounded a zavede nás do našeho normálního světa, v němž ovšem budete hrát za pidilidi, pro které je pohybování se skrze různé zahrady, domy a jiná prostředí obrovskou výzvou. Na průzkum a přežívání ale nebudete sami, jelikož se do hry budete moci pustit společně s dalšími třemi přáteli.

Během včerejšího streamu Xbox Inside se následně ke hře zvěřejnily dvě nové ukázky a datum vydání předběžného přístupu skrze Game Preview na PC a Xbox One, které bylo stanoveno na 28. července.

První video nás následně bere na procházku tím, jak autoři tento zajímavě vypadající titul vytvářeli. Jedná se o příjemný výlet do zákulisí, jenž nabízí pohled na různé pěkné artworky či různé procesy, kterými si tým musel projít.

Druhá ukázka je následně klasickým příběhovým trailerem, jenž nám vysvětlí, proč budeme muset ve hře bojovat o přežití, s kým a proč.

Já nevím jak na vás, ale na nás hra působí velmi sympaticky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama