Jak odstartoval vývoj Final Fantasy VII Remake
Final Fantasy VII Remake Novinka Jak odstartoval vývoj Final Fantasy VII Remake

Jak odstartoval vývoj Final Fantasy VII Remake

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4

V první epizodě nám Square Enix umožňuje nahlédnout do vývoje očekávaného remaku.

Reklama

Square Enix vydal první epizodu ze série videí Inside Final Fantasy VII Remake, díky které můžeme nahlédnout do samotného vývoje tohoto očekávaného remaku.

V této sérii se Square Enix snaží představit rozhovory s tvůrci hry Final Fantasy VII Remake. Najdete mezi nimi umělce a vývojáře, kteří nabídnou svůj exkluzivní pohled na vývoj a někdy prozradí i pár zajímavostí a některá tajemství, která právě stojí za vytvořením tohoto titulu.

První epizoda je vlastně úvodem k vývoji Final Fantasy VII Remake. Jejími hosty jsou producent Yoshinori Kitase, režisér a designér konceptů Tetsuya Nomura, scénarista Kazushige Nojima, pomocný režisér, programátor a designér Naoki Hamaguchi a pomocný režisér a scénarista Motomu Toriyama.

V úvodu videa promluví producent Yoshinori Kitasem, který mluví o návratu k Final Fantasy VII a vlastním zahájení projektu Remake v roce 2012. V tomto roce se také slavilo 25. výročí Final Fantasy.

Final Fantasy VII Remake bude pro PlayStation 4 vydán 10. dubna 2020 a vy si jej už nyní můžete předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Zdroj: Square Enix

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama