Jak platit za hry později a bez navýšení ceny?
Novinka Jak platit za hry později a bez navýšení ceny?

Jak platit za hry později a bez navýšení ceny?

Redakce

Redakce

Nakupujte hry a herní příslušenství v našem obchodě GameExpres.cz a zaplaťte za zboží do 14 dnů od odeslání zboží. Vše bez navýšení ceny.

Reklama

Náš herní obchod GameExpres.cz připravil pro zákazníky výhodnou možnost nakupování. Ve spolupráci s Twisto.cz mají nyní zákazníci GameExpres.cz možnost zaplatit za nákup her a herního příslušenství do 14 dnů od odeslání zboží. Vše je bez navýšení - za hru za 1000 Kč zaplatíte opravdu 1000 Kč. Dokonce ušetříte i výdaje za dobírku.

Nová možnost objednání her a herního příslušenství má hned několik výhod. Možná se vám stalo, že jste si chtěli koupit nějakou hru, ale ještě vám na účet nepřišla výplata. Právě v takovém případě můžete bez obav nakupovat v našem obchodě GameExpres.cz. Stačí objednat požadované hry a zvolit variantu platby Twisto.cz. V dalších dnech obdržíte zboží bez placení a můžete začít hrát. Jakmile budete mít peníze na účtu, zaplatíte (nejpozději však 14 dní od odeslání zboží). Máte tedy čas zboží vyzkoušet a otestovat.

Použitím platební metody Twisto.cz není dotčeno vrácení zboží bez udání důvodu do 14 dnů od odeslání zboží. Jako zákazník tedy nepřicházíte o žádné výhody. Naopak další výhodu získáte - zaplatíte s odkladem do 14 dnů a neplatíte za dobírku.

Podmínky akce:

Minimální věk zákazníka 18 let Celková hodnota zboží nesmí přesáhnout částku 5000 Kč s DPH Zaplacení zboží do 14 dnů od odeslání

Vyzkoušet můžete již nyní na GameExpres.cz a hrát hned i když ještě nemáte peníze na účtu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama