Jak si zahrát Skyrim, když jste stejný posera jako já?
Blogy čtenářů Článek Jak si zahrát Skyrim, když jste stejný posera jako já?

Jak si zahrát Skyrim, když jste stejný posera jako já?

Jan Rucker

Jan Rucker

Zdravím po dlouhé době u nějakého toho článku na mém blogu. Dneska to ovšem nebude dlouhý článek, ale spíš jen takové kratičké informační upozornění…

Reklama

Zdravím po dlouhé době u nějakého toho článku na mém blogu. Dneska to ovšem nebude dlouhý článek, ale spíš jen takové kratičké informační upozornění na věc, na kterou se nedávno narazil a určitě by mohla někomu pomoci.

Jak jistě všichni víme, každý máme své slabiny a jsou věci, kterých se prostě bojíme nebo je nemáme rádi. Osobně se přiznávám k tomu, že mám opravdu nerad pavouky a to dokonce i na obrazovce. Co s tím ale dělat když je podobný člověk s podobným problémem jako já vášnivý hráč RPGéček? Často zbývá prostě jen jediná možnost a to pečlivě vybírat a snažit se těmto příšerám s nepřirozeným počtem nohou a očí prostě vyhýbat. Čímž se bohužel náš výběr her o dost ztenčuje. Díky bohu ale existují podobní lidé s podobnými problémy a ty si prostě řekli dost.

 

Jak si mnoho z vás určitě všimlo tak TES: Skyrim obsahuje oproti Oblivionu pavouky, což opět pro vcelku dost lidí znamenalo nemožnost si tuto hru zahrát. Díky bohu je ale tato hra velice lehce modifikovatelná a tak se našel někdo, kdo se rozhodl pomoci i ostatním. Konkrétně se jedná o "No Spiders mod", který nahradí všechny modely pavouků za medvědy. Což určitě potěší nejen mě, ale i mnoho vás ostatních.

Tento mod je (se spolu dalšími zdařenými mody) ke stažení zde!

Věřím tomu, že se najde mnoho hráčů, kteří tento mod využijí a nebudou se muset obávat nepříjemných situací. Pokud jste ale hráč, který se bojí mimo pavouků i medvědů (nebo pedobearu), tak má bohužel smůlu.

Tak to by bylo asi pro dnešek všechno a já jen doufám, že se brzo opět donutím sem sepsat alespoň nějaký obsáhlejší článek. Zatím vám alespoň přeji příjemné hraní bez pavoučího teroru :)

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama