Jak vypadají totální útoky v Personě 5
Persona 5 Novinka Jak vypadají totální útoky v Personě 5

Jak vypadají totální útoky v Personě 5

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Hlavní protagonista, Makoto, Yusuke a Anne předvedou svou sílu!

Reklama

Atlus nás dále láká na pátou Personu sérií gamepley videí nazvaných All-Out Attack, což je v praxi vlastně ukázka finálního útoku dané postavy. Dnes se můžeme podívat na hlavního protagonistu hry, na Makotin útok, na Yusuke a také na totální zaútočení Anne. Docela by mne zajímalo, jestli bude západní vydání hry doprovázet podobná mediální masáž.

Hlavní postavou chystaného RPG Persona 5 je student druhého ročníku, který se v průběhu jara přestěhuje do velkého města. Žije se svými rodiči v budově kavárny, ve které také pracují a příběh se tedy odehrává v městských čtvrtích Japonska, v různých zastavěných oblastech jako je třeba Shibuya.

Náš hlavní protagonista trpí nějakým druhem problému. Pokud se jej ale nezbaví, tak by mu mohl v budoucnu přinést velké problémy. Stává se tak vězněm ve svém vlastním "duševním vězení", což je vlastně hlavní myšlenka celé hry.

Dungeony nebudou náhodně generovány. Tato místa budou velká svou rozlohou a zároveň důležitá pro děj. Jsou tedy navrženy tak, aby měl hráč důvod se do nich vracet. Nabídnou mu jedinečný důvod pro vloupání a taky budou obsahovat speciální triky. Na druhou stranu to neznamená, že by byl náhodně generovaný obsah úplně odstraněn.

O ten se v Personě 5 postarají takzvané Mementos Dungeony. Jde právě o automaticky generované a nikdy nekončící dungeony, oddělené striktně od hlavního příběhu hry. Zde můžete prozkoumat obrovské mapy za pomoci Morgany, transformované do podoby autobusu. Můžete zde v klidu posílit své postavy a plnit vedlejší úkoly.

Persona 5 vyjde v Japonsku pro PlayStation 4 a PlayStation 3 už 15. září a začátkem příštího roku (14. února) v Americe. O evropské vydání se postará Deep Silver, ale doposud neznáme ani přibližný termín uvolnění. Upřímně mne zajímá, o kolik se oproti Americe opozdí.

Hlavní hrdina

Makoto

Yusuke

Anne

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama