Jaký obsah čeká MMORPG New World v tomto roce?
New World Novinka Jaký obsah čeká MMORPG New World v tomto roce?

Jaký obsah čeká MMORPG New World v tomto roce?

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Dojde na nové expedice, zbraně i jedno teritorium.

Reklama

Když v minulém roce vyšlo nové MMORPG New World od Amazonu, tak zažilo velice silný start, kdy se do něj pustilo velké množství hráčů (v jeden moment bylo připojeno až 913 634 lidí). Nicméně hráči ze hry poměrně rychle začali odpadat (za posledních 24 hodin titul hrálo v jeden moment maximálně 31 722 uživatelů), jelikož nenabízela příliš zajímavý obsah, přičemž grind v tomto případě dokázal být poměrně hodně únavný.

Nicméně autoři se rozhodně nevzdávají, kdy v brzké době se do hry podívá nová velká obsahová aktualizace, kterou vývojáři podrobněji probrali ve videu níže.

Ve zkratce tak můžeme říct, že se lze těšit na novou a vizuálně poměrně působivou expedici The Tempest's Heart, ale i další zbraň v podobě blunderbussu (taková brokovnice). Kromě toho přibudou 3v3 PvP arény a odměny za PvP.

Časem do hry navíc dorazí i speciální víkend, během něhož získáte dvojnásobné zkušenosti, přičemž tým pracuje ještě i na regionálním přesunu postav, zatímco stále bojují s boty.

Aby toho ale nebylo málo, tak jsme dostali rovnou i náhled do vzdálenější budoucnosti.

V létě se tak hráči mohou těšit na další expedici, tentokrát nazvanou Barnacles & Black Powder. Tu pak konečně také doprovodí možnost hledání skupin (Group Finder) právě pro expedice, přičemž dojde i na speciální letní event.

Nejvíce novinek ovšem přinese až podzim, který dodá zcela nové teritorium - Brimstone Sands. Nezapomene se ale ani na další expedici (The Ennead) a dorazí další zbraň v podobě greatswordu (velký těžký meč). Mezi další novinky se následně ještě řadí přidání žebříčků a dvojice eventů.

Plány jsou tedy více než jasné a uvidíme, jestli tento obsah přiláká hráče zpět.

New World naleznete na Steamu, kde vás vyjde na 39,99 eur (990 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama