Japonský obchod věří, že GT5 vyjde do konce roku
Gran Turismo Novinka Japonský obchod věří, že GT5 vyjde do konce roku

Japonský obchod věří, že GT5 vyjde do konce roku

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

4

Poslední odklad pátého Gran Turisma fanoušky nejen překvapil, ale hlavně zaskočil. Studio Polyphony Digital totiž odmítlo zveřejnit náhradní datum vydání, avšak zdá se, že se blýská na lepší časy <strong>+ AKTUALIZACE</strong>.

Reklama

Aktualizace (13:22): Podle oficiálního distributora by se Gran Turismo 5 mělo začít v Evropě prodávat začátkem prosince, přesněji mezi 3. až 17. prosincem letošního roku.

Původní zpráva: V katalogu japonského online obchodu DMM.com se totiž Gran Turismo 5 na malou chvíli objevilo s datem vydání 25. prosince. Prodejce tuto informaci sice chvíli na to ze stránek smazal s tím, že šlo o chybu, avšak hráčům to stačilo pro rozjetí nového kola spekulací.

Sony ani nikdo z Polyphony se k tomu zatím nevyjádřil, a nejspíš tak ani neučiní, a nezbývá tedy, než doufat, že zmíněný prodejce ví něco, co my ne.

Na závěr ještě dodejme, že po celé řadě dřívějších odkladů mělo nové Gran Turismo konečně vyjít 5. listopadu, jenže vedení Sony si to ještě v říjnu rozmyslelo. Titéž pánové přitom tvrdili, že bude do konce minulého měsíce zveřejněno nové datum vydání, což se však nestalo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama