Japonský startovní trailer na Scarlet Nexus
Scarlet Nexus Novinka Japonský startovní trailer na Scarlet Nexus

Japonský startovní trailer na Scarlet Nexus

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Těšit se můžeme na tematickou skladbu a gameplay.

Reklama

Vydání očekávané hry Scarlet Nexus se pomalu blíží a Bandai Namco proto vydalo japonský launch trailer. Jak se u podobných videí dá očekávat, jde o směs gameplay záběrů a filmečků ze hry, na jejichž pozadí můžeme slyšet oficiální ústřední melodii, skladbu The Dream in Drive od The Oral Cigarettes.

Video víceméně nakousne všechno, co ve hře uvidíme. Třeba hlavní postavy Kasane Randall a Yuita Sumeragiho a členy jejich týmu Other Suppression Force, Others, kterým se budete muset postavit. Spoustu "red strings", díky kterým se můžete ve hře propojit se spoluhráči a využít jejich speciální schopnosti ke zkombinování se svými.

Video působí trochu jako kompletní úvodní film, ale ve skutečnosti to tak není. V květnu 2021 Bandai Namco odhalilo jiné anime záběry, kterými bude startovat vaše dobrodružství ve Scarlet Nexu.

Pokud to na vás dnes ještě není moc, tak tvůrci hry Scarlet Nexus vydali ještě další video, ve kterém poskytují podrobný rozbor zákulisí příběhu, tvorbu návrhů a také nechybí další gameplay záběry.

Nicméně Japonsko je země reklam a tak se níže ještě můžete podívat na oficiální reklamu, určenou pro japonské televizní stanice.

Scarlet Nexus má v Japonsku vyjít pro PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One a prostřednictvím služby Steam pro PC 24. června a 25. června ve zbytku světa. Konzolové verze hry Scarlet Nexus si můžete objednat v obchodě Xzone.cz.

Na konzolích je v současné době přístupné demo hry, ale prozatím třeba nevíme nic o plánovanému vydání pro Xbox Game Pass. Od 1. července se pak začne v Japonsku vysílat anime adaptace hry Scarlet Nexus.

Zdroj: Bandai Namco

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama