Ještě více spekulací o Bloodborne na PC
Bloodborne Novinka Ještě více spekulací o Bloodborne na PC

Ještě více spekulací o Bloodborne na PC

Johny

Johny

18
Platformy PlayStation PlayStation 4

K odhalení mělo dojít na prezentaci Sony, kde hra měla být představena jako remaster/HD edice pro PlayStation 5 a PC.

Reklama

Spekulací o PC verzi hry Bloodborne v poslední době přibývá a přibývá. Před pár týdny například někdo na fóru ResetEra tvrdil, že na PC verzi se pracuje a k oznámení má prý dojít za cca 10 měsíců. Tentokrát se objevilo několik dalších zdrojů, které také uvádějí, že se na PC verzi pracuje, ale nejde zrovna o velké jména ve světě herních úniků.

Prvním z nich je uživatelka Twitteru a Twitch streamerka vystupující pod přezdívkou CaseyExplosion, která tuto informaci získala od svého důvěryhodného zdroje za to, že přispěla na charitu. Původně mělo jít o pokus k získání pozornosti pro charity, ale to, že se pracuje na PC verzi hry Bloodborne je prý pravda. Na verzi pro počítače údajně pracuje studio, kterému velmi hodně věří, soudí tak podle jejich dalších již vydaných portů. PC hráči prý nebudou zklamáni.

Ve svém dřívějším tweetu také tvrdí, že Sony měla 5. června na své prezentaci odhalit tuto PC verzi a verzi pro PlayStation 5 jako remaster nebo HD edici. Na začátku týdne však Sony oznámilo odložení této prezentace, a nové datum konání dosud neznáme.

Celkem neznámý Youtube kanál PC Gaming Inquisition nahrál video ohledně Bloodborne, kde sdílí podobné informace. Tím studiem, které vyvíjí PC port Bloodborne je údajně polský QLOC, který stojí za PC portem Mortal Kombat 11, Mortal Kombat X, Mortal Kombat XL, Injustice 2 anebo například i za celým vývojem Dark Souls: Remastered. Na PlayStation 5 verzi hry pracuje Bluepoint Games, kteří zase mají na svědomí remake Shadow of the Colossus, Uncharted: Nathan Drake Collection anebo Gravity Rush Remastered.

Kromě toho autor videa zmiňuje, že PC verze Bloodborne byla testována na Steamu. Běží v 60fps a obsahuje některá grafická nastavení specifická pro PC jako vypnutí Chromatic Aberration, podporu ultra-širokých monitorů a 4K. Sony údajně má také svou prezentaci zakončit odhalením remaku Demon's Souls, což má být exkluzivita pro PlayStation 5.

Další, kdo naznačil vývoj PC verze hry Bloodborne, je uživatel Twitteru Wario64, který také nedávno upozornil na to, že hra Grand Theft Auto V bude rozdávána na Epic Games a že se na Epic Games Store začne prodávat i The Witcher 3: Wild Hunt.

Na svém Twitteru zveřejnil následující příspěvek o službě PlayStation Now se slovy: "Na PC si můžete zahrát Bloodborne díky PS Now... nebo si trochu déle počkat."

Moderátor fóra ResetEra, Jawmuncher, také zvěsti komentoval. Ve svém příspěvku uvádí, že také obdržel tyto informace.

Ještě více spekulací o Bloodborne na PC

Bývalý senior redaktor herního webu Game Informer a možná i nejdůvěryhodnější zdroj z těchto všech vyjmenovaných, Imran Khan, se na svém Twitteru nevyjádřil přímo k spekulacím ohledně PC verze Bloodborne, ale ve svém příspěvku řekl:

"Nebudu komentovat konkrétně spekulace o PC verzi hry Bloodborne, ale pouze řeknu, že fanoušci From Software pravděpodobně budou mít v následujících dvou letech spousty důvodů k radosti."

Jeden z uživatelů Twitteru se dále zeptal: "...dvou letech? cože" na to Imran odpověděl: "Věci, které si lidi myslí, že vyjdou v roce 2020, nemusí v roce 2020 vyjít, natož být ukázány." Pravděpodobně myslí Elden Ring.

Proč se ale takhle všichni z nenadání rozhodli ve stejnou dobu o PC verzi hry Bloodborne promluvit? Že by tyto informace byly opravdu nějak spojené s prezentací od Sony, která měla v době prozrazení těchto úniků probíhat? Na pravdu si nejspíš budeme muset počkat do prezentace her pro PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama