Ježek Sonic v kinech trhá rekordy
Filmy/Seriály Ježek Sonic Novinka Ježek Sonic v kinech trhá rekordy

Ježek Sonic v kinech trhá rekordy

Denis Růžička

Denis Růžička

3

Jen v Americe vydělal za první víkend přes 70 miliónů dolarů.

Reklama

Většina lidí si vzpomene na první trailer na filmového Ježka Sonica, který představoval Sonica v jeho naprosto otřesné podobě a lidé se na sociálních sítích bouřili jak jen mohli. Po několika dnech, co se vlna kritiky uklidnila studio oznámilo, že se chystá vzhled oblíbené herní postavičky kompletně přepracovat, což je opravdu pozoruhodný krok a takovýchto lidí si je třeba vážit. Osobně jsem na filmu již byl a mohu ho jen doporučit, jelikož přeměna a snímek samotný se opravdu povedly. Též musím pochválit český dabing, kde se Bohdan Tůma v hlasové roli Jima Carreyho opět vyřádil.

Minulý týden byl Ježek Sonic uveden v amerických kinech a za první víkend si z kin odnesl 58 milionů (70 milionů, pokud se připočítává pondělí, byl sváteční President's Day), což z něj činí nejúspěšnější film podle videohry. V současnosti má dle stránky Box Office 113 miliónů, přičemž rozpočet je údajně 85 miliónů. Premiéru u nás má nyní ve čtvrtek a následně i ve zbytku světa. Čína, z které jde velká část zisků, aktuálně bojuje s koronavirem a premiéra je v ohrožení. Zatím nepadla zmínka o tom, že by se měla snad odložit, ale jestli skutečně proběhne, nebude mít zdaleka takovou návštěvnost jako u jiných premiér filmů.

V ohrožení jsou ale i jiné filmy, jejichž premiéry mají proběhnout v průběhu příštích měsíců. Dle serveru Deadline se má jako první odložit 25. bondovka s názvem Není čas zemřít. Dubnová premiéra v Pekingu byla zrušena a podobný krok možná učiní studia i s ostatními blockbustery.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama