Jim Ryan o nedostatku konzolí PlayStation 5
Novinka Jim Ryan o nedostatku konzolí PlayStation 5

Jim Ryan o nedostatku konzolí PlayStation 5

Martin Pritula

Martin Pritula

22
Platformy PlayStation PlayStation 5

Zajistit dostatek dodávek je nyní hlavním cílem společnosti.

Reklama

Nedostatku konzolí PlayStation 5 jste si už asi všichni všimli. Obchody nyní u předobjednávek udávají únor či květen příštího roku a nezdá se, že by se situace měla zlepšit. Pro magazín TASS se nyní na toto téma vyjádřil i šéf PlayStationu Jim Ryan. Jeho vyjádření zní následovně:

Vše je vyprodané. Naprosto vše je vyprodané a je zcela jisté, že stejná situace nastane i v Rusku. Většinu loňského roku jsem strávil tím, že jsem se ujišťoval o tom, že dovedeme vygenerovat dostatečný zájem o tento produkt. A právě nyní, kvůli mé pozici, trávím většinu času snahou o navýšení dodávek, které by se dokázaly střetnout s nabídkou.

Je zcela evidentní, že celosvětová pandemie má na zájem o zábavní průmysl značný dopad. Nedávno jsme vás informovali o situaci u konkurenčního Xboxu, který očekává, že se první kusy Xboxů začnou objevovat na pultech obchodů koncem dubna příštího roku. Jak to bude s PlayStation 5 zatím nevíme, dá se však očekávat minimálně podobný zájem.

Již dříve bylo taktéž oznámeno, že se za několik dní prodalo stejné množství konzolí PS5, jako PS4 při jejím uvedení na trh za několik týdnů. Ačkoli neznáme přesná čísla, je vysoká šance, že dojde k jejich brzkému odhalení a že budou velmi působivá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama