Již tento týden dojde k odhalení Warzone 2.0 a režimu DMZ
Call of Duty: Modern Warfare 2 Novinka Již tento týden dojde k odhalení Warzone 2.0 a režimu DMZ

Již tento týden dojde k odhalení Warzone 2.0 a režimu DMZ

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Activision již brzy odhalí svůj nový battle royale.

Reklama

Activision minulý týden odhalil, že Call of Duty: Modern Warfare 2 zažilo z pohledu prodejů nejúspěšnější start v historii série. Hře se přitom daří překonávat rekordy na PC i konzolích. A to se stále bavíme pouze o Modern Warfare 2. Americký vydavatel má přitom v záloze blížící se Call of Duty: Warzone 2.0, které vyjde již 16. listopadu na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Prostřednictvím twitterového účtu ModernWarzone se nově dozvídáme, že vývojáři ze studia Infinity Ward pozvali vybrané influencery na akci v Los Angeles, kde dojde k plnohodnotnému představení Warzone 2.0 a režimu DMZ. Oba tyto samostatné režimy by přitom měly být postaveny na free-to-play modelu.

Z této akce by měla vzniknout řada dojmů i záběrů z hraní. K jejich zveřejnění dojde již tuto středu, na což láká i insider s přezdívkou ModernWarzone. Dá se předpokládat, že by se oficiálními materiály mohl pochlubit i samotný Activision.

Kromě Warzone 2.0 bude pozornost upřena i na zmíněný PvPvE režim DMZ, který má být inspirovaný akcí Escape from Tarkov. Z Warzone 2.0 jsme zatím viděli pouze mapu a krátké střípky z hraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama