Judgment a Lost Judgment vyšly na PC
Judgment Novinka Judgment a Lost Judgment vyšly na PC

Judgment a Lost Judgment vyšly na PC

Filip Svoboda

Filip Svoboda

Platformy Windows PC

Detektivní spin-offy Yakuzy se konečně dočkaly.

Reklama

Dvojice akčních detektivek Judgment a Lost Judgment se konečně dostává na PC. Děje se tak po dlouhých průtazích, které měla způsobit talentová agentura představitele hlavní postavy.

Oba spin-offy série Yakuza od Segy najdete na Steamu. Judgmentu byla přidělena cenovka 40 eur, Lost Judgment se prodává za plných 60 eur. K dispozici je ovšem také balíček obsahující obě hry a příběhovou expanzi The Kaito Files pro druhý díl, který pořídíte za 98,77 eura.

Sega se měla snažit vydat dvojici her na PC už delší dobu, údajně tento krok ale blokovala talentová agentura Takuji Kimury, který ztvárnil protagonistu obou titulů. Ačkoli není zcela zřejmý důvod, společnost Johnny & Associates si neměla přát, aby se její klient objevil ve hře na PC. Tyto zákulisní spory mohly vést – alespoň prozatím – k ukončení oblíbené série.

Obě hry se nejen od nás při svém vydání dočkaly kladného hodnocení. „Díky napínavému vyšetřování v rámci příběhu jde o dobrou volbu i pro zcela nové hráče, kteří mají chuť nahlédnout pod pokličku japonskému zločinu a právu,“ napsali jsme například o Lost Judgment.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama