Judgment Novinka Judgment vyjde na next-gen

Judgment vyjde na next-gen

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4

A to včetně Xboxu.

Reklama

Studio Ryu Ga Gotoku je známo především pro svou mafiánskou sérii Yakuza.

Kromě toho ale v roce 2019 na západě vyšel velice podařený spin-off Judgment, jehož hlavním hrdinou byl charismatický soukromý detektiv Takajuki Jagami, který je pověřen vyšetřováním sériových vražd, které se odehrávají v okrsku Kamuročo, jenž je součástí Tokia.

Tento okrsek je nicméně pořádně prohnilý a drsný, proto se během tohoto vyšetřování pustíte do hromady akčních soubojů, v nichž hlavní hrdina oplývá dvěma bojovými styly (tygr a jeřáb), které se hodí pro odlišné situace. Kromě toho ale také nechybí hromada humoru, miniher a vedlejších misí.

Titul byl nicméně prozatím exkluzivitou pro PlayStation 4, avšak to se velice brzy změní, podobně jako u samotné série Yakuza.

Autoři totiž oficiálně oznámili next-gen verzi hry, která dorazí přirozeně na PlayStation 5, ale také na Xbox Series X/S a Google Stadia.

Tato verze pak má nabídnout ostřejší a trochu vylepšené textury. K tomu se můžeme těšit i na perfektně plynulých 60 snímků za vteřinu, aby vaše vyšetřování mohlo jít jako po másle.

Vydání této verze hry je pak naplánováno na 23. dubna.

PC verze stále chybí, avšak se dá očekávat, že i té se časem dočkáme.

Pokud by se vám ale nechtělo čekat, tak si hru již nyní můžete zakoupit na PlayStation 4 v PS Store, kde vás aktuálně vyjde na 1 499 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama