Jump Force se rozrůstá o postavy z mangy Saint Seiya
Jump Force Novinka Jump Force se rozrůstá o postavy z mangy Saint Seiya

Jump Force se rozrůstá o postavy z mangy Saint Seiya

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Zároveň byla oznámena aréna Mayan City.

Reklama

Namco Bandai rozšuřeje řady hratelných postav v bojovce Jump Force. Tentokráte jde o Pegasus Seiyau a Dragon Shiryu ze série Saint Seiya. Kromě nových postav byla také odhalena stage Mayan City, plná starověkých ruin středoamerické civilizace.

Seiya a Shiryu jsou postavy, vystupující v ikonických manga sériích Saint Seiya. Jde o členy rytířů Zvěrokruhu, skupinu vybíraných válečníků, kteří se zavázali chránit po celém světě spravedlnost a mír.

Pegasus Seiya je pod ochranou souhvězdí svatého Pegasa, je proslulý svými neochvějnými rozhodnutími a nezlomnou myslí. Když je potřeba, dokáže Seiya v naléhavých případech použít sílu Gold Cloth of Sagittarius a zvýšit svou vlastní sílu až po úplné limity.

Druhá hratelná postava je Dragon Shiryu, chráněný souhvězdím Draka. Jde o jednoho z nejklidnějších a nejsložitějších postav ze všech Svatých. Je také jedním z mála bronzových Svatých, kteří se stali hodnými nosit Gold Cloth. Když je potřeba, dokáže využít velkou sílu Libra Cloth a použít tyto zbraně pro porážku svých nepřátel.

Bojovka Jump Force vyjde v únoru roku 2019 pro PlayStation 4, Xbox One a PC a vy už můžete hru předobjednávat na našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama