​K​ 50. výročí Weekly Jump vzniká bojovka Jump Force​
Jump Force Novinka ​K​ 50. výročí Weekly Jump vzniká bojovka Jump Force​

​K​ 50. výročí Weekly Jump vzniká bojovka Jump Force​

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

6
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Luffy vůči Sasuke nebo Goku? Co víc si přát. Třeba Ryuka z Death Note!

Reklama

Různých crossoverů existuje mezi seriály i hrami opravdu velké množství. U nás třeba nedávno vyšlo hodně povedené spojení Deadpoola a Spider-Mana, ale podobných návštěv jednoho hrdiny v jiné sérii najdeme takřka všude. Třeba v sérii One Piece často hostuje celá skvadra z Torika a teď se podobného spojení dočkáme i na poli videoherní zábavy.

Během tiskové konference Microsoftu, konané na letošní E3, byla představena hra Jump Force, připravovaná k 50. výročí manga magazínu Weekly Jump. O její vydání se postará společnost Bandai Namco, za vývojem stojí Spike Chunsoft a pohánět ji bude Unreal Engine 4. Dočkat bychom se ji měli v příštím roce na PlayStationu 4, Xboxu One a PC.

Tato bojovka je určena pro 1 až 2 hráče, bojovat budete moci offline nebo online a obsáhne japonský dabing s velkým množství různých titulků. Na výběr bude angličtina, francouzština, italština, němčina, španělština, portugalština, arabština, tradiční čínština, korejština, polština nebo ruština.

Jump Force nabídne k boji alianci nejmocnějších manga hrdinů ze sérií Dragon Ball, One Piece, Naruto a dalších. Po výstavě E3 byla nově ohlášena i série Death Note. Prozatím tedy máme potvrzené jako hratelné postavy Goku (a jeho Super Saiyan forma) a Frieza z Dragon Ball Z, Naruto (a jeho Kyubi forma) a Sasuke (a jeho Susano forma) z Naruta, Monkey D. Luffy (a jeho Gear 4 podoba) a Zoro z One Piece a Yagami a Ryuk z Death Note.

Níže se podívejte na několik první trailer, gameplay ukázku nebo oznámení o přidání postav z Death Note.

Zdroj: Bandai Namco

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama